Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Armory Creator Rgb Çeşitleri Hk.

Merhaba Arkadaşlar, B550m Tuf Pro anakartım var fakar armory creatteki argb seçeneklerini nasıl arttırabilirim artık sıkıldım belirli renkleri görmekten farklı mod yükleme şansımız var mı ? teşekkürler.
  2. ErselMert

B450M S2H REV 1 2x32 GB Ram Takabilir miyim ?

Merhaba Dostlar, büyük bir yayıncı arkadaşımız için konudada belli olduğu gibi B450M S2H REV 1 2x32 GB Ram Takabilir miyim ? bizi anakart masrafından kurtarmış olacaksınız, konu hakkında net bilgisi olanlar yazarsa sevinirim . aşağıdaki görsel cidden kafa karıştırıyor.
  3. ErselMert

Ryzen 3600 sistemim ne kadar eder?

dostum 1 yıl daha garantin var ise parçaların sıfır fiyatlarından %30 düş o şekilde oluştur piyasanı
  4. ErselMert

Hwinfo Hakkında SST Nedir ?

Merhaba arkadaşlar yeni laptop aldım ve hwinfo ile baktığımda resimle belirttiğim kırmızı şeyin ne olduğunu bilmiyorum ve nasıl aktif edileceği hakkında desteğiniz rica ederim lenovo ideapad 3 i5 11300 H modelidir.
  5. ErselMert

RX 580 8 GB, Ryzen 5 1600 AF Sistem ne kadar eder?

% ler neyi ifade ediyor hocam
  6. ErselMert

İtopya hakkında şikayetler doğru mu?

hocam adamlar 10.000 bilgisayar satıyor ise 1000 tane sorun çıkabilir bizim ülkemizde malı iyi olan övmez ama ufacık kusuru mezara sokmayı severiz itopya incehesap sinerji bu siteler yoğun ve başarılı siteler lakin itopyanın tek sorunu müşteri hizmetleri kısmı diyebilirim.
  7. ErselMert

PC DRİVERLARIN LİNKİNİ ATAR MISINIZ?

hazır sistem ise kurulu olabilir kafanıza göre driver kurmayınız
  8. ErselMert

GTX 1060 6GB 1750TL H.o -G.o?

hiç satma kullan gitsin
  9. ErselMert

2.monitör ' ü bağlayamadım ?

hocam alakası yok bu cihazlar genelde bozuk çıkıyor herkesin dediği gibi iade edin bence
  10. ErselMert

elinizdeki kablo bozuk ozaman hocam iade edin
  11. ErselMert

Masaüstü Sağ Tık Görüntü ayarları üzerinden yapabilirsiniz yada youtubedan bakabilirsiniz
  12. ErselMert

çift ekran paylaşımını windows üzerinden yaptınız mı ?
  13. ErselMert

2.500 TL Bütçe ile Rakipsiz Gaming PC Toplama !

1 haftadır ilanda yazan bile yok :D
  14. ErselMert

2.500 TL Bütçe ile Rakipsiz Gaming PC Toplama !

aa benim psu ilanı denk gelmiş forumdan alan olursa 175tl ye bırakırım dostlar
  15. ErselMert

RTX 3060 Tİ Mining Yapan Varmı?

hocam artık tüm kartlarda lhr var v2 yazan tüm kartlar lhr mining performası düşürülmüş kartlardır etc yada eth kazımı kısıtlı ergo veya firo kazmanız daha iyi olur
  16. ErselMert

3800x Soğutucu Önerisi Verir misiniz

teşekkür ederim bilgi için bunu yada e sport duo düşünüyordum bir iki daha ekleyip bunu alırım muhtemelen
  17. ErselMert

bununla cooler master liquid 240ml v2 arasında kalsanız hangisini alırdınız sanırım bunu kullanıyorsunuz tam deneyim paylaşırmısınız
  18. ErselMert

link atma şansınız varmı
  19. ErselMert

Nvidia Kart ile Ergo kazan var mı ?

Merhaba arkadaşlar sorum ektedir 3060 ti ile kazım yapacağım ayarları gerekli yardım eden olursa sevinirim
  20. ErselMert

düz derken rgb siz olan model mi
Top Bottom