Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

BEDAVA! FC 25 OFFLİNE SINIRSIZ OYNA/OFFLİNE HESAPLARA PARA VERME

1 trojan çıkıyor indirdim de kullansam mı kararsız kaldım
  2. Rabiotta

Öneri Evin ortasında kablo geçmemesi için ne yapabilirim

duvarı delemem hocam kablosuz bır sekılde halletmem lazım olmazsa mecbur dısarıdan kablo cekecegım
  3. Rabiotta

odamda dsl prizi var ama fiber kablo sadece mısafır odasında var işte ondan dolayı işlevsiz kalıyor 1736894603 öneri vs var mıdır hocam
  4. Rabiotta

bunlar 2. plan hocam dışarıdan geçirmek zahmetli iş olacak ilk işim kablosuz halletmek
  5. Rabiotta

oda değiştiremem ya balkonlu bir odadayım keyfi ayrı
  6. Rabiotta

onu düşündüm bi balkonlardan geçirmeyi vs onun ıcınde camı kestirmem vs gerekli o da zahmetli iş balkon kapıları pvc çünkü 1736890078 yani ne yapacağımı şaşırdım router tarzı birşeyle çözeceğiz galiba
  7. Rabiotta

Dostlar selam evimizde misafir odasında aşağıdan gelen fiber kablo var tt ekipleri modemi oraya kurdu mecburen bende odamda kasa kullandıgım ıcın 20m bir ethernet kablosu aldım ve koridorda halının altından geliyor evdekiler duvara kabloyu çakmak istemiyor duvar kağıdı vs olduğu için bende...
  8. Rabiotta

Kalıcı Ücretsiz Mafia: Definitive Edition Bedava🔥🔥

Mobilden nasıl alıyoruz ya prime var zaten
  9. Rabiotta

TP-Link Bluetooth 5 Dongle 206 TL

Bluetooth adaptör vs yaz bence başlığa
  10. Rabiotta

🔴PC Hoparloru durduk yere pıtlıyor ses azalıp artıyor 🔴

Selamlar dostlar 4 ay önce yeni eve taşındık geldiğimizden beri bilgisayar hoparlorum 2 3 satte bir pıt diye ses çıkartıyor ses %30dan 50 seviyesine vs çıkıyor yani girip çıkıyor gibi bişey hoparlor cıkartınca kulaklıkta da aynı şey oluyor sorunu çözemedim ve sıkıntı nerede anlayamadım 2 tane...
  11. Rabiotta

DOSYA TEMİZLİĞİ SONRASI WİFİ YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

laptopsa sitesine modelini yaz driverlerini yukle kasaysa anakart modelini googleye yaz sitesine git ordan da driverları indir yükle internet kablon yoksa telefon ınternetını usb ile paylaşarak indirebilirsin
  12. Rabiotta

Comnet internet sorunu

cimere şikayet talebi oluşturun ulaştırma bakanlığı üzerinden
  13. Rabiotta

Comnet internet sorunu

3 ay kullandım 1 kere sorun sıkıntı yaşamadım ama 15 yıldır internet kullanıyoruz böyle rezalet de görmedim gerçekten 2 gündür saat 17:00dan sonra internet gidiyor çıkıp açıklama yapan bir yetkili bile yok
  14. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

yapma ya 2. bilgisayar yok mecbur bılgısayarcıya gıdecegız
  15. Rabiotta

Mavi Ekran Casper Nirvana biosdan çıkmıyor

Merhabalar casper nirvana x600 aldım kutudan cıkan wındows kurulum usbsını takıyorum ve bıosda usb key olanı seçip 1. sıraya alıyorum sonrasında save and exit dıyorum ve bıos baştan başlıyor ama windows kurulma ekranına gelmıyor devamlı biosa atıyor ve çok hızlı biosa atıyor kapanıp açılma...
  16. Rabiotta

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

Çok teşekkür ederim bakıyorum hemen
  17. Rabiotta

Hocam evden çalışma tarzı iş ilanı atar mısınız bu ücretlere ben hep asgari gördüm önerirseniz hemen başvurayım çok yardımcı olmuş olursunuz
  18. Rabiotta

hocam şimdi düşündüğümüzde bu işe başvurduk diyelim 8 saatlik bir mesaide en az 800tl kazanıyoruz ayda 24k ediyor en az kazanç olarak hesaplarsak aslında mantıksız gelmedi bana arkadaşım yapıkredi müşteri temsilcisi asgari+3k prim alıyor yemek kartıyla vs 22kya falan gelıyor güzel iş gibi...
  19. Rabiotta

HEPSİJET MT olarak çalışmak #2

şirket açmayı ne için istiyorlar acaba normal bir şey mi bu? bide ben 1 hafta önce başvurdumm part time saatlik 90tl yazmıştım dönmediler hala nasıl başvurmuştun sakıncası yoksa
Top Bottom