Arama sonuçları: *

1. K

2021'den Bu Güne Okuma Yazma Oranları İyimi?

512GB James Donkey M2 SSD okuma yazma oranları temin test yaptım ilk günki değerleri verdi bir yanlışlık olabilir mi ? (2100-1700) diye biliyorum bu serisinin oranlarını.
  2. K

James Donkey M2 SSD 30 aylık kullanım

Merhabalar; Yaklaşık 30 aydır James Donkey 512gb lık m2 fabrika verileri okuma (yazma 2100-1700) versiyonu olan modelini kullanıyorum. Bilgisayar 7/24 aktif olarak açık kalıyor. Daha önce bu m2 hakkında birsürü olumsuz yorum ve söylem gördüm ama hiç problem yaşamadım. Sizce de iyi midir??
  3. K

SSD Sağlığı ve Çalışma Saati

Merhabalar Fotoğrafta görünen M2 SSd kullanıyorum ancak Arkadaşlar bu ssd nin güzel olmadığını söylediler. 24.01.2021 tarihinde incehesaptan aldım arada çok nadirde olsa pubg de takılma oluyor. SSD kaynaklımı yoksa Ekran kartı kaynaklımı çözemedim. Ekran Kartı:İNNo 2060 Super 8GB
  4. K

Bu Fiyatlarda Ciddilermi ?

Dolar kuru arttıda bu kadarda artmıs olamaz heralde?
  5. K

Disk Gecikme Değeri Neye Göre Oluyor?

Merhabalar; Sistemimde kullandığım M2 SSD ''James Donkey 512gb 2100/1700''okuma-yazma değerine sahip bir disk. Geçen haftalarda Test yaptığımda %100 yük altında ''3.4-4.2 MS'' oluyordu ancak bugun windows 11 ile test ettiğimde ''0.2-05MS'' arasında gidip geldi. Bunun değişmesinin sebebi ne olabilir?
  6. K

Sürekli Açık Olması Bir Sorun Teşkil eder mi??

Merhabalar; Yaklasık 8 ay önce bu sistemi topladım. Sistem oynadığım oyun yüzünden sürekli açık kalıyor. Pcnin sürekli açık kalması diske herhangi bir zarar verirmi?
  7. K

M2 SSD Hızım Normalmi?

8. K

M2 SSD sıcaklık durumu

9. K

İşlemci Sıcaklığı Normalmi?

Merhabalar; İşlemcim i5 10400f soğutucu olarak T6 Ultra kullanıyorum. Arka planda 2 tane oyun açık ama boşta gibi şuan. Sıcaklıklar bu yönde Normalmi?
  10. K

Kullandığım M2 Ssd'nin iyi olmadığını söylediler

Merhabalar: Kullandıgım m2 nin iyi bir ssd olmadıgını söyledirler ama suana kadar bir sorununu görmedim. Acaba ileride büyük bir sorun açarmı?
  11. K

Performans olarak iyi mi??

James Donkey 512gb m2 Ssd
Top Bottom