Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayar öneriniz varmı bütçem kısıtlı

15k monitör + kasa zor bea
  2. B

2. El olabilir problem değil ama oturduğu yerde fazla pc satan yok param güvende olabilir oda nasıl olur bilmiyorum
  3. B

Merhaba arkadaş pc alacak bütçe baya kısıtlı 15k monitör + kasa lazım ne önerirsiniz
  4. B

Piyasa yapma oyunu önerisi

Assetto varda arabları kendime özgü geliştirebilirmiyim bide map önerin varmı
  5. B

Piyasa yapma oyunu önerisi

merhaba iyi forumlar bi oyun arıyorum böyle piyasa yapmalık arabayı istediğim gibi modifiye edebileceğim
  6. B

Usb ethernet dönüştürücü önerisi

merhaba 16mbps internet kullanıyorum max 50mbps bile yeter ne önerirsiniz ucuz 1737475933 https://www.amazon.com.tr/dp/B00TS77DLU/ref=asc_df_B00TS77DLU1734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B00TS77DLU&linkCode=asn&psc=1 bumu...
  7. B

Superonline modem değişikliliği

merhaba bi sorunum vardı onun için geldiler türk telekomdan abi dedi sen bu modemide değiştir eskimiş dedi garantili olması lazım bunlar ücretsiz değiştirirler dedi nasıl yapıcam ne diyicem modem değişikliği talep ediyorum desem ücret alırlarmı ne diyim
  8. B

Ekran yenileme hızını değiştiremiyorum çıkmıyor

Hayır onu kurucam şimdi
  9. B

Ekran yenileme hızını değiştiremiyorum çıkmıyor

Merhaba monitörü 144 hz ama ayarlar > ekran > gelişmiş ekran ayarlarına gelince ekran yenileme hızı gözükmüyor 60hzde kaldı ne yapabilirim
  10. B

300 400 tl kulaklık önerisi

pc de kullanacağım 1735993652 .
  11. B

300 400 tl kulaklık önerisi

merhaba kulaklık alacağım acaba 300 400 tl civarlarında önerebileceğiniz kulaklık varmı mikrofonlu olacak kablolu kablosuz farketmez
  12. B

Exploit.Zip.Heuristic-java.csrvpr virüsmüdür

Merhaba minecraft ile ilgili bir şey indirecektim virustotala attığımda "Exploit.Zip.Heuristic-java.csrvpr" İsimli bir şey çıktı virüsmüdür 1735457152 Bu konuya uygun başlık bulamadım en uygun bu gibime geldi
  13. B

Pcde oynanabilecek güzel araba oyunu önerisi

%20 indirimde şuanda 10 dolar gene pahalı :D
  14. B

fazla pahalı geldi ama heat %95 indirimde o olabilir belki
  15. B

merhaba ücretsiz bir araba oyunu önerebilir misiniz? grafikleri fazla kötü olmayan ryzen 5 3500 rx 5500xt var 1735300607 daha çok böyle assetto corsa gibi mod veya araba açısından zengin forza 4 kontrellerinden bi oyun varmı bildiğiniz
  16. B

Zulada internet gitmesi

Merhaba cs de olmuyor ama zula yapmış girdiğimde elin yarısında internet gitmeye başlıyor dsl ışığı gidiyor fln sadece zulada oluyor sebebi nedir
  17. B

Güvennetakademi güvenilir mi?

Bi sibergüvenlik e-kurs sitesi önerme imkanın varmı
  18. B

Güvennetakademi güvenilir mi?

Merhaba güvennetakademi.com diye bir site var güvenilirmidir hiç bakan varmı
  19. B

Fotoğrafçılar fotoğrafları teslim ettikden sonra silermi

Merhaba bundan bi 4 5 ay önce falan sünnet mevlüdü yapmıştık fotoğrafları bir USB disk olarak vermişlerdi ama ben yanlışlıkla formatladım acaba gidip istesem duruyormudur silmişlermidir para isterlermi
  20. B

Sizce ne yapmalıyım hangisini yükseltiyim

Forza ets Cs Minecraft bi gün alabilirsem rust tarzı oyunlar oynarfım genelde
Top Bottom