Arama sonuçları: *

1. B

Superonline modem değişikliliği

merhaba bi sorunum vardı onun için geldiler türk telekomdan abi dedi sen bu modemide değiştir eskimiş dedi garantili olması lazım bunlar ücretsiz değiştirirler dedi nasıl yapıcam ne diyicem modem değişikliği talep ediyorum desem ücret alırlarmı ne diyim
  2. B

Zulada internet gitmesi

Merhaba cs de olmuyor ama zula yapmış girdiğimde elin yarısında internet gitmeye başlıyor dsl ışığı gidiyor fln sadece zulada oluyor sebebi nedir
  3. B

Bant genişliği önerileri

Merhaba bilgisayardan bir şey indirirken internet gidiyor bant genişliğinden olduğunu düşünüyorum acaba kaça kaç yapmalıyım nasıl yapmalıyım Anakart b450m s2h Ethernet kablolu tüm 16mbps Superonline adsl im
  4. B

Yardım yardım edermisiniz arkada bir şey inerken interneti kullanamıyorum

merhaba valorant veya steamden veyatta chromeden bir şey inerken ben interneti arkada veya telefonda kullanamıyorum sanki internet gitmiş gibi oluyor sebebi nedir yaşayan varmı
  5. B

bilgisayarımda arka planda bir yükleme yaptığımda

merhaba bilgisayarımda arka planda örneğin valorant veya chromeden bir şey indiriyorum ozamanda internet diğer cihazlarda kullanılamayacak hale geliyor (çok yavaşlıyor) ve bilgisayardada hiç bir şekilde kullanılamıyor (çok yavaşlıyor) nedendir çözümü nedir
  6. B

internetim çok yavaş

merhaba pcde internet çok yavaş bir şey yüklerken arkada hiçbirşey yapamıyorum resmen 16mbps internet var 5 6 mbps geliyor ne yapabilirim
Top Bottom