Arama sonuçları: *

1. O

Çözüldü✓ amd software adrenalin edition warning hatası

23.5.2 sürümü yüklü ekran kartı rx 6700 dün bilgisayar siyah ekran verdi pc açtığımda sofware açılmadı yazılımı silip yükledim bu gün oynarken yine aynı durum oldu yine sildim yükledim bunun çözümü var mı ?
  2. O

işlemci soğutucu anakarta uyar mı yardım

Gigabyte B650M DS3H elimde bulanan anakart Freezer 34 eSports DUO işlemci soğutucusuna uyar mı sol tarafında bulunan yere sığmama ihtimali var mı ?
  3. O

YARDIM PC yeniden başlamıyor

iyi günler bayadır pc yeniden başlamıyor siyah ekran geliyor başka bir şey yok sistem yeni sorunun kaynağı nedir
  4. O

Yardımmmm ram hatası

windows bellek tanımlama yaptım yeniden başlatmam gerekti başlatmadı bende pc kapattım açınca bip sesi veriyor ekran yok
  5. O

Ekran kartı çalışmıyor

herkese merhaba yeni bir sistem topladım ddr5 li ekran kartım xfx 6700 ekran kartı fanları biostayken dönüyor fakat bilgisayar açılınca dönmüyor msi after burnerdan baktım gpu mhz hep 0 amd radeon software da gpu1 gpu2 diye ayırmış windows güncellerken arkada onuda indiriyordum yarıda kalmıştı...
  6. O

Çözüldü✓ R5 7600 - Rx6700 Için 650w Psu Yeter Mi ??

İŞLEMCİ: Ryzen 5 7600...
  7. O

Güç düğmesine basıyorum açılmıyor

sabah pc yi temizledim kabloları söktüm falan hepsini geri taktım güçe basıyorum çalışmıyor 1638457987
  8. O

Msi 100 m ön 2 fan dönmüyor

Beyler kasa montajını yaptım fakat ön 2 fan dönmüyor egzoz dönüyor sys fana bağlı kart b450 s2h diğer 2 fan için fan çoklayıcımı almam lazım
Top Bottom