Arama sonuçları: *

1. kaşmerli oguz

Bu sistem alınır mı arkadaşlar

Hocam Alınabilir ama daha iyisi illa bulunur o fiyata 4060 ti +7500f de vardı isterseniz bekleyin isterseniz alın karar sizin ama ben asla intel önermiyorum
  2. kaşmerli oguz

Discord Erişim Engeli Kaldırıldı.(?)

Açıldı beyler discord kesin yakında erişim gelir
  3. kaşmerli oguz

40K her şey Dahil Toplama PC

Hocam hazır sistem dışında toplanması zor
  4. kaşmerli oguz

40K her şey Dahil Toplama PC

Hazır sistem dışında başka şansınız yok ekipmanları kendiniz halledin koltuk dahil değilse 5k ya çözersiniz diye düşünüyorum monitör 5 6k desek rx 7700 xt bi hazır sistem çözülebilir
  5. kaşmerli oguz

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

Konu bi tık hortlamış ama önemli değil Ben çoğu iyi film serisini izledim (yukarda yazan filmlerin çoğu ve godfaterıda)ama en etkilendiğim film gladyatör oldu çocukken izledim ama şimdi müziğini duyunca bile içime bir titreme geliyor oradaki maximus karakteri hala idolumdür gerçek bir maskülen erkek
  6. kaşmerli oguz

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Burda sansürlenecek ne var ki ben mi göremedim
  7. kaşmerli oguz

4060 Ti mi 7700 xt mi?

Alınır
  8. kaşmerli oguz

EN İYİ FİFA&PES OYUNU

Fifa 23 bence en iyisi pes artık öldü fifa oynayana kadar ben de pesi daha iyi zannediyordum
  9. kaşmerli oguz

R7 7800x3d Alınır mı

Yapıştır 7 7800x3d daha iyisini bütçede bulamazsın
  10. kaşmerli oguz

PC Hocası 11'e Monitör Önerisi

Hocam şu yılbaşı sonrası fiyatlardan haberim yok öyle olduysada geçmiş olsun
  11. kaşmerli oguz

Valla hocam hiç araştırmadım şu aralar sınav haftası diye elim ayağıma dolandı ama rx 7800 xt için de en fazla 40k verilir sonuçta 4070den ucuz bir kart
  12. kaşmerli oguz

O paraya düz 4070 alınmaz
  13. kaşmerli oguz

hocam ayıp 1735747671 bu arada o sisteme 42k para verdiyeniz geçmiş olsun
  14. kaşmerli oguz

Sistemin linki var mı
  15. kaşmerli oguz

Çözüldü✓ Hangi ekran karTı seçimi daha iyi olur

hocam bu dediğiniz full asus düşüncesini yapacak kafadaysanız elimde az kullanılmış köprü var ucuza bırakırım
  16. kaşmerli oguz

Sizce sıcaklık normalmi

çok normal hatta iyi
  17. kaşmerli oguz

9800X3D 6900XT ile darboğaz yapar mı?

O psu yetmez hocam
  18. kaşmerli oguz

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

reis git yan sınıfta kızında arkadaşı bi arakadaşına bunları anlat ve haberi olsun sonra kişi gidip kızla konuşsun sorsun manitasi var mıymış ilişki kurmayı planlıyormuymuş ona göre olumla dönerse instadan yazarsın ama sen ben karizmatiğim diyosan git en özgüvenli bir şekilde hiç korkmadan çağır...
  19. kaşmerli oguz

Öneri STEAM Kış İndirimi Oyun Önerisi

hocam chill oyun severim dediğinizden inside, undertale, hollow kinght gibi oyunlara bakabilirsiniz biraz da fps sevdiğinden battlefield serisinden alabilirsiniz karanlık atmosferde korku oyunu isterseniz mourtary assistant önerimdir FNAF serisi daha önce lore izleyip biliyorsan alınabilir...
Top Bottom