Arama sonuçları: *

1. I

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN HANGİ KASA ?

Hocam mesh kasa ile bu akvaryum arasında ne kadar sıcaklık farkı olur acaba 1739726467 Videoya baktım takılıyor ve sığıyor hocam izledim youtubede.
  2. I

Yardım Koskoca ülkede BEYAZ PSU yok

😂😂 haklısın valla 1739640219 😂😂😂
  3. I

Var asus rog loki 850 w var başkada yok zaten piyasada psu 😂
  4. I

Yani nadiren denk geliniyor beyaz stoklara denk gelirse alırım yoksa mecbur siyah. her şey hazır gibi bi psu yok trde diğer hepsi var hazır aldım ekran kartı hariç onuda bakalım asus rog serisi beyaz çıkarırsa inşalla
  5. I

Yan koyarsam arkadan sırıtır diye düşünüyorum hocam güç kablo giriş yerinden bakalım zaten bulamazsam dediğim gibi siyah alacam zaten mecbur. 😂 dün bulduydum nzxt c1000 görmüştüm 1000w olarak 9500 dü bitti alamadım
  6. I

Şuanki kasam deepcool morpheus ilerde duruma göre akvaryuma geçebilirim oda geçersem lianli dynamic evo RGB OLACAK 1739635663 Saç koyulmaz heralde çünkü kasanın arka çıkışıda hava çıkışı oluyor ya fanın olduğu yerden hava giriyor arkadan atıyor psu larsa. Alacağım psu arka şekline göre desnine...
  7. I

Aynen öyle valla ben asus rog x870-a alırken asrock x870 steel legend yoktu piyasada ben aldıktan sonra geldi. Zaten herşeyi hazır 2 şey kaldı bi psu bir ram ramde corsair vegance 6000mhz cl 30 düşünüyom. Bide psu aldım mı hepsi hazır ilerde de biraz ekran kartı piyasası düşünce beyaz asus rog...
  8. I

Bunu gördüm ama baya eski bu birde aşırı pahalı. Dün nzxt c1000 1000 w vardı 9500 dü buna 14 k verene kadar asus rog loki 850w 12 k veririm daha iyi 😂 birde araştırdım 3000 serisi ekran kartıyla aynı zamanda çıkmış bu
  9. I

Araştırdım 850 yeterli oluyormuş aslında 1000 alıyım ilerde yükseltme yaparım gibi düşündümde neyse gerek yok gibi bulamazsam az bir şey bekleyecem gelmezse alıp geçecem. Asus rog loki buldum alır geçerim
  10. I

9800x3d ve 5080 veya 5070ti olacak sen 5080 olarak düşün hocam. Kasada 13 civarı fan olacak. 420 mm sıvı soğutma olacak anakart x870-a asus rog.
  11. I

850w gördüm başka göremedim 1000 alayım diyorum 1739623773 Yok açmıyorum hocam 😂 1739623790 Sinir oldum yeminle bulamamaktan koskoca türkiyede
  12. I

Sahinindene baktım tekrar max 850w var hocam
  13. I

Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo seti filan alıp boyama veya kaplama fiyatıyla aynı fiyata beyaz stoklara gelince bulunuyor 1739614175 Hocam boyayınca garanti dışı kalıyor ayrıca geçen baktım. Normal 1000 ve üstü alıp beyaz kablo...
  14. I

Valla bilmiyorum itopyada dün vardı dedim gaming gecesine belki indirimli yakalarım ordan alırım diye baktım yok gaming gecesinde dedim neyse alıyım itopyadan bi baktım stok yok
  15. I

Bi bunu gördüm ama diğer psularla kıyaslayınca ciddi kazık. Bitane bulmuştum stokta vardı itopyada nzxt nin c1000 olanı yarın alıyım dedim stok kalmadı. Başka hiç bir yerde de yok. Bu cougar araştırdım baya eski psu taa 3000 serisi ile beraber çıkmış 1739612570 Jumbum düşündüm çok geç getiriyor...
  16. I

Beyaz psu arıyorum. 1000w veya üzeri ama trde yok. Bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim. Herkes beyaz aldığı için mi yok yoksa getirmiyolar mı anlamış değilim
  17. I

Yardım NZXT C1000 1000W 80+ Gold bu PSU KALİTELİ MİDİR?

Kaçırdım bunu ya alamadım 🥹 üzdü valla şaka gibi türkiyede beyaz psu yok koskoca ülkede
  18. I

Yardım 9800x3d İçin Termal Macun önerisi lazım

Her türlü arkadan görünüyor güç kablo girişi olduğu yerden. Deepcool morpheus şuanlık belki ilerde lianli dynamic evo rgb geçebilirim
  19. I

Buldum dediğinizi filtre gibi bir şey koymuş ama onun şöyle bir iyi yanı var güç kablo girişi içerde kasanın dışında hiç görünmüyor psu. Benim toplayacağımda kasanın arkasından baya görünecek. Üstüne ne yapıştıracam beyaz bilmiyorum. Birde üstüne beyaz kablo seti extra almam gerekecek direk beyaz...
  20. I

Anladım video ozamanını hatırlıyor musum?
Top Bottom