Arama sonuçları: *

1. Mr.Efe

İnstagram Takip Ettiğin Sayfaları Sıfırlama

Var mı böyle yöntem. Bütün takip ettiğin sayfaları sıfırlama 450 takip ettiğim sayfa var sıfırlamak istiyorum
  2. Mr.Efe

Zoom İd Ve Şifreyi Doğru Girdiğim Halde Şifre Yanlış Diyor

Her şeyi doğru yazmama rağmen şifre ynalış diyor. Yeniden başlattım aynı. Neden olmuş olabilir?
  3. Mr.Efe

Az Daha Banlanıyorduk

Uygunsuz davranış yüzünden 1 puan yedim kaç olunca gg oluyorduk
  4. Mr.Efe

Yazmayın artık

Bu ülkede ki gençlerin %40 başarısız. Bunlar sınavı yapamıyor sonra birileri gelip kışkırtıyor ehehh devlet nasıl soruyo bu ne biz daah iyi yönetiriz diye. Bu sınavı yapamayanlarda gidip devlete ağlıyor
  5. Mr.Efe

Namaz kılmak İstiyorsan Oku

Selamlar beyler ablalar. Hepimizin başına gelen sorunlardan biri isteyip namaza başlayamamak. Eğer namaza başlamak istiyorsan yavaş yavaş başlayabilirsin. Duaları ezberle (ilk başta kendine yetecek şekilde mesela) sonra ikindi akşam vs. namazları kılmaya başla. Eğer huşu ile kılabilirsen zaten...
  6. Mr.Efe

Eba canlı ders eksik olduğundan başlayamıyor

Lanet olası EBA derse girmiyo neden nasıl yapabilirim
  7. Mr.Efe

Kedimle nasıl daha iyi anlaşabilirim

Benim kedim sadece arada bir sev beni diye kafasını bana vuruyor birde yemek dileniyor. Başka türlü aramızın daha iyi olacağı şeyler varmı kedi bana sövüyo gibi bakıyo da
  8. Mr.Efe

8. Sınıf oldum taktik verin :(

Ya çevrem güzel şeyler söylemiyor. Yardım edin ya
  9. Mr.Efe

Technopat sitesine nasıl bakıyorsunuz?

Arkadaşlar önceden technopat kullanıyordum açtığım konulara cevap alamama gibi sorular yüzünden Donanım Arşivi ailesine katıldım. Açtığım konulara anında cevap alıyorum. Bu yüzden çok güzel bir forum :D siz Techbopat sitesine nasıl bakıyorsunuz ??
Top Bottom