Arama sonuçları: *

1. Vuudx

CS2 Bilgisayar acildigi anda kapaniyor

Hacilar CS2 acildiktan sonra saniyeler icinde bilgisayar kapaniyor ve yarim saat geri acamiyorum, bune ne sebep oluyor olabilir ve nasil cozebilirim? Laptop : MONSTER Abra A5 VI 7.3.4
  2. Vuudx

Bu Sekil Silahlarla Savastigimiz Guzel Oyun Var Mi?

Tirpan ya da Shadow Fight 2 deki Kanbicici tarzi silahlarla dovustugumuz guzel oyun var mi? Cidden o tur silahlari kullanmak ilgimi cekiyor ama oyle oyun bilmiyorum
  3. Vuudx

AMD Bu gecikme degeri normal mi?

Arkadaslar yeni afmf2 driverini yukledim ve oyun ici grafigi de actim ve gecikme degerini genelde 17 ms gosteriyor, ss alamadim o yuzden ornegini gosteremiyorum maalesef, bu gecikme degeri normal mi yoksa fazla mi?
  4. Vuudx

LoL Aldigim RPyi Kullanamiyorum

Arkadaslar lolde rp aldim ve kullanmaya calistigimda ulkenizde kullanilamaz diyor, hesabi trden weste gecirmistim ve en az da 10 kere rp alip yuklemisimdir, onceden trden aldigim rplere izin veriyordu, suan boyle bir yasak mi geldi yoksa bende bir hata mi var?
  5. Vuudx

Hades 2 Market Yok Mu?

Hacilar suan hades 2 oynuyorum ama 1 deki gibi bir markte sistemi goremedim, belki de daha yeteri kadar ileri gitmemisimdir bilemiyorum ama 2.bossa kadar geldim. Benim kazandigim paralar ne ise yariyor? Hani diger materyalleri cozdum ama parayi daha hicbir iste kullanmadim
  6. Vuudx

Oyun acmadan nasil saatini artirabilirim?

Steamda herhangi bir oyunu acmadan saatini artirmanin bir yolu var mi? Arkada acik birakmak istemiyorum cunku bilgisayari zorlar
  7. Vuudx

Elden Ring ng+ nasıl işliyor?

Hacılar oyunu bir kere bitirdim ve 300LV civariyim, ng+ başladığımda bana 300LV ye göre mi düşmanlar gelecek yoksa baska seylere göre mi?
  8. Vuudx

Lol oynarken pc takılıyor

Arkadaslaf bu sorun son 2 haftadir var sadece, oynarken pc saniyelik donuyor ama başka hicbir oyunda olmuyor bu, nasil çözebilirim? Pcyi formatladim ama ise yaramadi
  9. Vuudx

ByNoGame den RP alsam Westteki hesabimda kullanabilir miyim?

Hesabim onceden trdeydi ve sonradan weste gecirdim o yuzden kullanabiliyorum diye biliyorum ama emin olmak istiyorum, kullanabilir miyim?
  10. Vuudx

LoL fps limitini kaldirinca isinlaniyorum

Lolde fps limitini kaldirinca sanki 400 pingmisim gibi isinlanmaya basliyorum, sebebi ne olabilir ve nasil bu sorunu ortadan kaldirabilirim?
  11. Vuudx

Rocket League efektler yok olmuyor.

Oyunu oynarken basladiginda efektler geliyor ve bir mac oynayip cikasiya kadar gitmiyor ve ayarlardan ortam aydinlatmasini ac kapa yapasiyta kadar da yok olmuyor sadece degisiyor, her maca girdigimde de o ayari acip kapamam gerekiyor, sil yukle yaptim ama degisiklik olmadi. Kotu anlattiysam ekte...
  12. Vuudx

Forza Horizon 5 oynayanlara bir soru

Arkadaslar siz bu oyunda nasil para kazaniyorsunuz? 4.oyunda al satla ben de cok kazandim ama bu oyunda o sistem de farkli, nasil kolayca para kazanabilirim?
  13. Vuudx

Oyunu hiç akıcı gibi hissetmiyorum

Oyunda sabit 144 üstü fps alıyorum ama akıcı gelmiyor, sen öyle hissediyorsun diyebilirsiniz ama arada cidden yağ gibi akıyor sonrasında sanki 30fpsymiş gibi hissettiriyor, çözümü var mıdır ya da sorun nedir?
  14. Vuudx

Marvel's Spiderman Vide bellek yetersiz hatası

Normalde tamam yetersizdir ondan açmıyordur derdim ama daha önce 4gblik RX580 kullanırken bile sıkıntı yaşatmamıştı ama şimdi yaşatıyor, sorun ne olabilir nasıl çözerim?
  15. Vuudx

Alt Tab dan sonra uygulamanın tam ekran olmasını nasıl sağlarım?

Lol, apex vb. oyunlar özel çözünürlükte oynuyorum bu nedenden dolayı alt tab attığımda opera tam ekran olmuyor, nasıl bunu düzeltirim?
  16. Vuudx

Forza Horizon 4 introdan sonra ses gidiyor

Arkadaşlar oyunda önceden böyle bir sorunum yoktu ama format attıktan sonra böyle bir sorun ortaya çıktı, oyundaki standart girişlerden sonra ses gidiyor ve bir türlü geri getiremedim, ne yapıp düzeltebilirim?
  17. Vuudx

Lolde olan ismi nasıl alabilirim?

Hesabımı weste geçirdim ve daha önceden westte açtığım hesap normalde kullandığım nicke sahip, yeni geçirdiğim hesabın ismini nasıl normalde kullandığım nick yapabilirim?
  18. Vuudx

En ucuz VP ve RP nerden alınır?

Ben trendyol diye biliyorum ama mesela geçende bir arkadaş razer goldun kampanyasını atmıştı, totalde en ucuza alınabilecek yerler nereleri?
  19. Vuudx

CS:GO Kasalarını Satmalı Mıyım?

Şuan 700TL değerinde kasam var, bunlar daha da değerlenir mi yoksa şimdi satmak en mantıklısı mı?
  20. Vuudx

Valorant anormal fps düşüklüğü

Oyuna uzun zamandır girmiyordum ve şuan girdim, normalde 230 civarı olan fpsim maks. 80 oldu ve sürekli drop yiyorum, nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom