Arama sonuçları: *

1. TahaCel

YKS ye nasıl hazırlanırım?

0 dan başlayacağım ama nasıl başlayacağı mı nasıl yol izleyeceğimi programları bilmiyorum bu konuda tecrübeli olanlar varsa öneri verebilir mi ? Her gün tek ders üzerinden mi gitmeliyim mesela 49 günde tyt matematik diyor bu program bitene kadar sadece matematik mi çalişim napim ...
  2. TahaCel

Matematik sorusu yardim ?

3 basamaklı ABC sayisi ,2 basamakli AB sayisindan 411 fazladır buna göre abc nedir ?
  3. TahaCel

Lisede sınıf geçmek ??

10. sınıftayım 1.dönem 1 zayıf ım vardı ortalamam 75 di Şuan bu dönem yani 6 zayıf var ama 5 e düşebilir belki ortalmam 53 daha diğer sınavlar girilmedi sözlüler vs. sınıfı geçiyormuyunm
  4. TahaCel

Ortalamanız kaç veya karneniz ne? Ne alıyorsunuz ?

Benim ortalamam 75 teşekkür alıyorum normal de ama İngilizceden kaldığım için belge alamıyorum :( sizde durumlar nasıl ?
  5. TahaCel

coğrafi haberler nerden bulurum ?

coğrafya performans ödevi hazırlıcaz da 2021 de ki güncel coğrafi olayların dergisini yapıcaz ama kaynak bulamadım yardım ede bilirmisiniz nerden bakıp güncel coğrafi olmuş haberleri bulabilirim
  6. TahaCel

kimya'ya nasıl çalışılır 10 sınıf

Her hangi bir taktik felan varmi ya anlamiyorum şu dersi onla o birleşiyor nasil oluyor anlamiyorum yardim edin
  7. TahaCel

matematik 10.sınıf için kaynak önerisi sizce bu kitap iyi mi? ?

test kitabı önerisi istiyorum 4 kasımda sınavım var matematikten konuları biliyorum ama pekiştirmek alcam https://www.tongucmagaza.com/tongucmagaza/kitapdetay/2690/tyt-ayt-matematik-fasikulleri-permutasyon-kombinasyon-olasilik-binom-veri bu sizce nasıldır tamda girceğim sınavda çıkıcak...
  8. TahaCel

Lisede 5 gün gelmiyince belge alamiyormusun

Bir yerde okudumda birseyler araştırırken önüme cikti Lisede 5 gün okula gelmiyince özürsüz olarak Belge alamiyormuyuz
  9. TahaCel

Ders saatinde dışarıya çıktığımız için disiplinlik olur muyuz?

Arkadaşlar son 3ders edebiyatti hoca raporluymus hocalarda bahceye inin dedi indik bizim okulda her sinif icin mudur yardimcisi var Bir tane mudur yardimcisi yoktu diiger mudur yardimcisi dediki o hoca yoksa yapicagim bir sey yok dedi bizim sinifin yarisida cikti bir anda kapida biri yokken...
  10. TahaCel

Yazılım için ne düzeyde ingilizce lazım ?

Yazılımcı olabilmek için ingilizce bilmemiz lazım mı ? Ne düzey bilmemiz lazım ? Ve Yazılım mühedisi olup bir işe girebilmek için çok iyi bir üniversite de okumak lazım mı ?
  11. TahaCel

10.sınıf test kitabı önerisi ??

bütün dersleri içeren test kitabı önermisiniz 10.sınıf için
  12. TahaCel

Meslek lisesinde okuyarak yüksek sıralama puan alınır mı ?

Meslek okuyorum lise 2 deyim yazılım üzerine yüksek sıralama yapmak istiyorum 400 puan veya yüksek sıralama yapabilirmiyim staj felan görücem kültür dersleri az sizce dershan felan gitmeliymiyim
  13. TahaCel

üniversitede laptop götürmelimiyiz yazılım bölümü ?

lise gibi pcler varmı meslekteki gibi yoksa laptopmu götürcez götürmelimiyiz tabi daha 3 sene var ama şuan ki gibi düşünürken 3050 li 3060 ekran kartlı laptop iş görür dimi
  14. TahaCel

Yazılım mühendisiği mi seçmeliyim YKS de bilgisayar mı ?

soru başlıkta bölüm olarak ne seçmeliyim ben yazılım düşünüyorum sizce
  15. TahaCel

YKS den 450 puan almak için ne kadar çalışmam lazım ??

Evet yazılım mühendisliği okucam en az 400-450 puan hedefliyorum ne kadar sıkı çalışmam lazım tavsiyeleriniz nelerdir 10.sınıfa gidiyorum şuan ve şuan araştırıyorum ama çok anlamadım istanbulda veya istanbul yakınlarında güzel üniversiteler varmı 400-450 puanlık yazılım bölümü olan ben sadece...
  16. TahaCel

sorumluluk sınavına girmiyorum ??

bugün liste yayınlandı ben yokum 1 dersten kalanlar hiç biri girmiyor çünkü çoğu arkadaşımda yok listede ver 1 dersten kalıp gircek kimse yok yanlarında kaldıkları ders yazıyor en az 3 dersten kalanlar giriyor sınava baktım ben bide sadece edebiyattan kalanlar giriyor ben gircem diye...
  17. TahaCel

Sorumluluk sınavına gircekmiyim ??

9.sınıfta çoğrafyadan geçemedim 50 nin altında not aldım sorumluluk sınavına gircekmiyim şuan 10.sınıf oldum 1-12 eylül arası olcakmış sınavlar hoca dedi ? 1629557267 hangi konulara çalışcam bilmiyorum yardımedin :(
  18. TahaCel

Online eğitim ne zaman bitecek ??

Online egitimler ne zaman biticek agustosta bir yere gitcezde
  19. TahaCel

bilgisayar mühendisliği mi yazılım mühendisi mı ??

arasındaki farkları nelerdir ve siz olsanız hangisini yapardınız ?
  20. TahaCel

kendi işimizi kurmak ??

bu devirde hangi işler daha çok para kazanır ? yani bir iş kurmak isitiyorum evet kolay bişey değil ama kendi işimin patronu olmak isitiyorum bu devirde ne işi kurulur veya hangi bölümü okursak kendi işimizi kolaylıkla kurabiliriz ve bu kurdumuz işler çok para kazandırır mı ? dalga geçilcek...
Top Bottom