Arama sonuçları: *

• Users: Arif0
  • Order by date
  1. Arif0

144 tane 5V LED Arduino Uno da çalışır mı?

24inc monitöre 31 tane WS2812b model LED bağladım ve Arduino'dan gelen 5V girişi ile sıkıntısız çalıştırabiliyorum. Sistemi geliştirip 144 tane LED ile Arduino'nun 5V kısmından güç alabilir miyim? (LED'ler gene 5V ama LED sayısı fazla) Şunun gibi...
  2. Arif0

Yardım Vivense ürünü göndermiyor

Tutarım adamı kapıda, tutanak tutmazsada polis çağırırım.
  3. Arif0

Yok alınca tutanak tuttururum, kargocuya açtırırım. Sıkıyosa almasınlar geri ozaman. Drek thh.
  4. Arif0

23/12/2024 tarihinde vivenseden masa spariş ettim. Masa kargoya verildi fakat kargo aşamasında ürünün kırıldığı tespit edilip gene kargo firması tarafından dilekçe tutuldu. Dilekçeyi tutmalarını istemeden adamlar orada tutmuşlar, aradılar beni ve geri göndermelerini istedim. Sonucta kırık ürün...
  5. Arif0

4 kişi oyun önerisi.

4 arkadaş yan yana kolları bağlayıp oynayacağız. Local coop olması çok önemli. Steam Epic fark etmez PC'den oynayacağız.
  6. Arif0

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱

McDonalds militanı : D
  7. Arif0

NGROK dan oyun sunucusu açtığım gibi kapanıyor ?

Mail ile hesabı açınca doğrulama yapmamışım. Doğrulama yapınca çözüldü.
  8. Arif0

❌İndirim Bitti! Getiryemekte Komagene 2 ultra mega dürüm ve 2 ayran 100TL

Komagene gerçekten kötü ama bütçe dostu. Genede asla almam, bim çiğköftesi daha iyi.
  9. Arif0

7800XT Coil Whine Sorunu

Bende shappire RX 6800 var onda da Cw var. 3.5mm jak kulaklık kullanmadığın sürece sesi duymuyosun bile. Jak da titreşimden kulaklığın içine giriyor ses nedense : D
  10. Arif0

❌İndirim Bitti! Getiryemekte Komagene 2 ultra mega dürüm ve 2 ayran 100TL

Geyirmekte komagene die okudum dedim noluyo : D
  11. Arif0

Yardım Anakart VGA ışığı yanıyor

Bilmem kaçkere çıkar tak yaptım hocam, kart diğer anakart da çalışıyor.
  12. Arif0

Dp kablosu kullanıyorum hocam
  13. Arif0

Monitörüm hep açık hiç kapatmadım. Aynı anda açmayı da denedim şimdi. İşe yaramadı.
  14. Arif0

MSI b550 pro-vdh-R5 5600X-RX6800 sistemde eski anakartım olan A520Mk yı çıkartıp b550 taktım. Daha açamadan cpu ışığı yandı flashback ile bios update yapınca düzeldi. Daha sistemi haala açamadan bu seferde VGA ışığı yanmaya başladı. Pinleri söküp taktım, erkran kartını taktım, ramleri çıkartak...
  15. Arif0

Bu iki ana kart arasında fark varmı ?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-wi-fi-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,773107256.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b550m-pro-vdh-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html Biri birinden daha ucuz, baktığımda aynı neden ?
  16. Arif0

Windows 10 pro ürün anahtarı nerden alınır?

İsmini yaz en ucuz trendyol yada hepsiburada satıcısından al. Geçenlerde aldım 40tl ye : D
  17. Arif0

5k ya kadar B550 önerisi

Neden hocam ?
  18. Arif0

5k ya kadar B550 önerisi

Bende inmesini bekliyorum hocam, bi indirimde çekicem kartı.
  19. Arif0

5k ya kadar B550 önerisi

B550 arıyorum. Mini atx yada küçük anakart lazım şuanki kart a520mk. Öneriniz varmıdır ? 1736270996 R5 5600X-RX 6800
Top Bottom