Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

bu sistemde yayın açılırmı acaba ?

Merhaba arkadaşlar, benim bu sistemime göre ara sıra yayın açmak istiyorum. Önerileriniz nedir acaba? Açarsam Streamlabs'dan mı açayım yoksa normal OBS'den mi? Ayarlarını yaptım hepsinin. Zaten açabilirsem de sadece 720P60 FPS mi açabilirim? Rainbow Rocket League, CS:GO ,Valorant falan ölesine...
  2. oğuzhan18

Twitch twich üzerinden euro bahış gelse çekebilirmiyiz

Merhaba arkadaşlar almanya oturan oyundan tanıştığım bi arkadaş var aramız çok iyi kendisi herşeyi paypal üzerinden yapıyor bizde yok malesef baynogame üzerinden bana bahış yapsa atıyorum 10 euro yada başka mevla bu para gelirse tl olarak hesabıma yansırmı acaba merak ettimde. zirat banka kartı...
  3. oğuzhan18

twich iştirak olma ziraat bankası

arkadaşlar twichde iştirak olacaktım son yer kalmıştı ama ziraat bankasını neden kabul etmiyor başka banka kartımda yok ne yapabilirim acaba türkiye tarafından yasakmı ne diyordu öle bir şey.
  4. oğuzhan18

sisteme göre twich ayarları öneri

Merhaba arkadaşlar benim bu sistemime göre ara sıra yayın açmak istiyorum önerileriniz nedir acaba ? ekran kartı: r7 370 4 gb işlemci: ryzen 5 3600 ram: 8+8 3200 anakart: b450 sh2 v2
  5. oğuzhan18

bu sistemle yayın açılırmı sizce ?

Ekran kartı: r7 370 4 gb işlemci: ryzen 5 3600 stok soğutuculu malasef. anakart: b450 sh2 v2 ram: g.skill ripjaws v 2x8 3200 mhz psu. everest eps 600 a kasa. eski kapalı içinde sadece işlemci fanı birde dışarı tarafa atan fan var arka tarafta. monitör: vx2458 c mhd 144 hz 1 ms
Top Bottom