Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

xmax 250cc 2015 yenilenmiş motor alınır mı ?

arkadaşlar arkadaşım arabasını satıyor. 350 bin tl nakit 2015 model de xmax momodesıng olarak geçiyor motorun km 100.bin de yenilenmiş motor ama kendisi yani yenilenmiş yorgun motor olarak geçiyor sizce bu takası gerçekleştirsin mi 80k fiyata yada 100k fiyata satabilir mi sizce ?
  2. oğuzhan18

Yardım Motosiklet yana yattı çizildi.

Arkadaşlar motoru garaja sokacakken önüme cocuklar çıktı. Garaj yeri fazla yüksek rampa gidon sağ kırdım gazı kesince önüme atladılar motor sağ yattı son durum böyle. Kaportacı boya veya zımpara cila felan yapsa düzelir mi sizce belli olmaması gerekiyor. 250 yamaha tech max 2021.
  3. oğuzhan18

Yardım Xmax 250 cc yedek parça yardım

Arkadaşlar 2021 model techmax var elimde. Babam malesef sürerken motoru üstüne devirmiş. Egsoz koruma plastiğini buldum ama öndeki küçük rüzgarlıktan bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi?
  4. oğuzhan18

Yamaha tech max kullanan var mı?

Arkadaşlar 2000km tech max 2020 model var elimde max toop speed 135 140 yakın görüyor sizce normal mi sizde varsa kaç görüyor merak ettim.
  5. oğuzhan18

Cf moto 450sr nasıldır.

Arkadaşlar elimde 2 tane scooter var birisi Yamaha tech Max 250CC diğeri 150 CC arora beatrix. Yamaha tech Max'dı satıp CFMOTO 450 sr geçmek istiyorum kullanan var mı fazla k. M yapmış olan var mı teşekkürler. Bir de 1600km Yamaha tech Max 2021 kaça satabilirim alıcı çıkar mı teşekkürler.
  6. oğuzhan18

150cc den 250cc geçmeye değermi (scooter)

Arkadaşlar elimde 3000 km 2023 model arora beatrix var. En fazla 110 km hız yapıyor. Sizce 2021 model Yamaha XMAX tech Max geçiş yapmak mantıklı mı fiyatı 250bin TL 1600km.
  7. oğuzhan18

Motosikletimde 6 km artış oldu

Arkadaşlar elimde arora beatrix var 2.900 km şu anda motorum en son gazda 110 geçmezdi ama şimdi 116 görüyor açılmış mı oluyor ama 2.900 km de bakımları 2000. De yapıldı.
  8. oğuzhan18

moturun k.m 2000 oldu periyodik bakım hakkında yardım

arkadaşlar motoru 1000. km iken aldık 2binde bakımı varmış motor 2km oldu olacak götürdüğümüzde sağdan soldan öğrendiğim kadarıyla yağ değişimi için 600 tl alcaklarmış garantisi var motorun almaları normal mi yoksa sıkıntımı. bide bakım sırasında komple düzgün ne bakımı yapıcaklar acaba...
  9. oğuzhan18

150cc beatrix kullanan var mı ?

bu modeli kullanan arkadaş var mı acaba ?
  10. oğuzhan18

Polikarbon kasklar nasıldır

Farklı Bi şekilde konu açmıştım ama bu dış malzemesi şimdi plastik mi oluyor özellikleri iyi mi ona göre yarın alacağım arkadaşlar. 2100 TL.
  11. oğuzhan18

Motosiklet kask içi değişir mi

Arkadaşlar arkadaş bana kullanmadığı eski kaskı verdi iç kısmı biraz tozlu saç dökülme riskine karşı iç kısmını değiştirebiliyor muyuz acaba?
  12. oğuzhan18

Motosiklet kask önerisi

1500 TL bandında önerebileceğiniz var mı daha çok çıkmak istemiyorum. Alırım ama gerek duymuyorum sadece polis tarafından tekrar durdurulmak istemiyorum.
  13. oğuzhan18

A2 ehliyet için tavsiye önerisi

Arkadaşlar b ehliyetim var direk direksiyon dersi alacağım galiba. Elimde beatrix 150CC motor var kaçak biniyorum. A2 ehliyete yazılmayı düşünüyorum ama hiç vitesli motor sürmedim direksiyon dersi kaç gün sürüyor teşekkürler.
  14. oğuzhan18

ARORA BEATRIX 150 CC su soğutmalı nasıldır

arkadaşlar 0km 2023 model fiyatı 104bin tl motor hakkında bilgisi olan varsa yorum yapılır mı araro alınır mı bu fiyata.
  15. oğuzhan18

rks newlight 125 pro nasıldır

Arkadaşlar 2023 model 0km 62bin TL sizce alınır mı bu fiyata nasıldır yedek parça sıkıntı olur mu bişi olduğunda fazla anlamıyorum toop speed kaç görür teşekkürler.
  16. oğuzhan18

A101 gelecek olan motor nasıldır?

Arkadaşlar fotoyu attım anlayan bilen yada kullananan varmı.
  17. oğuzhan18

80cc motosiklet sıkıntılarım

Merhaba geçenlerde konu açmıştım bu sefer farklı olay şu. motor motolux nirvana pro 80cc yükseltilmiş. 1. düz yolda en fazla 69 basıyor aynı yolda devam ederken son gazda deviri düşüyor 50 lere felan sonradan atak olmaya başlıyor. 2. biraz yol ilerleyince ışıklarda durunca stop etmeye ve geç...
  18. oğuzhan18

80cc motor hızı hakkında

Arkadaşlar motor aldım ile gitmek gelmek için. Markası motolux nirvana pro 50cc. 80cc yükseltilmiş en fazla 69 basıyor kilometresi 3000. De bu hız normal mi sizce.
  19. oğuzhan18

b sınıfı 125 cc kullanabiliyor mu ?

arkadaşlar bu yasa yada yürürlülüğe girdimi acaba durum nedir.
  20. oğuzhan18

Bu motor nasıldır acaba

Arkadaşlar motordan fazla anlamam bütçe 30k işe gitmek gelmek için motor lazım. Bu motor 27.500. 25 k düşürdüm 80 cc yükseltilmiş nasıldır sizce.
Top Bottom