Arama sonuçları: *

1. Arif0

CS için monitör önerisi

4k ama şimdiki monitörü satarsam 7-8k ya çıkar.
  2. Arif0

Ekran kartım ışıklı mı ?

Yok hocam olsa anlardım. Metalik yazı sadece. Üzerinde performans swich var sadece.
  3. Arif0

Ekran kartım ışıklı mı ?

Var yazmışlar, ondan şaşırdım. Dedim bi swich felan mı var.
  4. Arif0

Ekran kartım ışıklı mı ?

Epey sitesinde rasgele takılırken kendi ekran kartımı görüp incelediğimde aydınlatmaya var yazmışlar. Nerde ? 1 yıldır kullanıyorum ve aydınlatmaya dair hiçbirşey görmedim kartta : D https://www.epey.com/ekran-karti/sapphire-pulse-radeon-rx-6800-gaming.html
  5. Arif0

CS için monitör önerisi

Hikayeli de oynuyorum, şimdiki monitörüm yetiyor. Ama bunu satıp yenisini alırsam hikayeli de gireceğim. İyi bi monitör gerekir. (RDR2 bitmedi daha : D ) 1080p de olur 2k da. RX6800 var sistemde.
  6. Arif0

CS için monitör önerisi

E sporcu değilim ama cs oynamayı seviyorum. Zamanında viewsonic 2428 aldım ve sanırım ghosting var. Ghosting olmayan bi monitör önerebilir misiniz? ? Panel kalitesi hiç önemli değil ips zaaten önceki monitörüm. Ha iyi fiyata f/p fast ips olursa şimdiki monitörü satıp yenisini alabilirim. Bütçe 4k...
  7. Arif0

Lenovo V15 9₺ Laptop

PNG resim gelse ya a4 de XD
  8. Arif0

🔥İndirim 🔥Eti Cicibebe Bisküvi 1000G 100.79TL🔥

Bu paketler artık un ve yumurta kokmuyor, eski tadıda yok. Herşeye eyvallah ama cicibebe de bozuldu ya....
  9. Arif0

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Akko tasarımları neden bana kötü geliyor ? Çoğu kişi beğenmiş halbuki. Sanki klavyede bir şey eksikmiş gibi hissediyorum.
  10. Arif0

❌İndirim Bitti! Trendyol İndirim Kodları

Bunları kim deniyor, sabahtan akşama kadar random atsam tutarmı acaba XD
  11. Arif0

144 tane 5V LED Arduino Uno da çalışır mı?

24inc monitöre 31 tane WS2812b model LED bağladım ve Arduino'dan gelen 5V girişi ile sıkıntısız çalıştırabiliyorum. Sistemi geliştirip 144 tane LED ile Arduino'nun 5V kısmından güç alabilir miyim? (LED'ler gene 5V ama LED sayısı fazla) Şunun gibi...
  12. Arif0

Yardım Vivense ürünü göndermiyor

Tutarım adamı kapıda, tutanak tutmazsada polis çağırırım.
  13. Arif0

Yok alınca tutanak tuttururum, kargocuya açtırırım. Sıkıyosa almasınlar geri ozaman. Drek thh.
  14. Arif0

23/12/2024 tarihinde vivenseden masa spariş ettim. Masa kargoya verildi fakat kargo aşamasında ürünün kırıldığı tespit edilip gene kargo firması tarafından dilekçe tutuldu. Dilekçeyi tutmalarını istemeden adamlar orada tutmuşlar, aradılar beni ve geri göndermelerini istedim. Sonucta kırık ürün...
  15. Arif0

4 kişi oyun önerisi.

4 arkadaş yan yana kolları bağlayıp oynayacağız. Local coop olması çok önemli. Steam Epic fark etmez PC'den oynayacağız.
  16. Arif0

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱

McDonalds militanı : D
  17. Arif0

NGROK dan oyun sunucusu açtığım gibi kapanıyor ?

Mail ile hesabı açınca doğrulama yapmamışım. Doğrulama yapınca çözüldü.
  18. Arif0

❌İndirim Bitti! Getiryemekte Komagene 2 ultra mega dürüm ve 2 ayran 100TL

Komagene gerçekten kötü ama bütçe dostu. Genede asla almam, bim çiğköftesi daha iyi.
  19. Arif0

7800XT Coil Whine Sorunu

Bende shappire RX 6800 var onda da Cw var. 3.5mm jak kulaklık kullanmadığın sürece sesi duymuyosun bile. Jak da titreşimden kulaklığın içine giriyor ses nedense : D
Top Bottom