Arama sonuçları: *

1. F

AJAZZ AJ159 Pro Basit inceleme (ilk deneyim)

hocam altında remove yazan şeyleri söktünüz mü acaba
  2. F

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (Üretim Durduruldu)

Banada özelden yazabilir misiniz acaba
  3. F

Sistemim kaç tl ye satılır

Tek tek satsam hepsini satabilir miyim parçalar elimde kalmaz mı ?
  4. F

Sistemim kaç tl ye satılır

ANAKART: Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Kule Tipi Işlemci Cpu Fan RAM: Apacer Panther Black-Gold 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram KASA ve...
  5. F

Sistemim kaç tl ye satılır?

ANAKART: Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Kule Tipi Işlemci Cpu Fan RAM: Apacer Panther Black-Gold 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram KASA ve...
  6. F

Temudan aldığım ikinci ürün gümrüğe takılır mı

Merhaba iki gün önce temudan vergi dahil 1200 liralık mouse almıştım kendi fiyatı 900 olduğu için gümrüğe takılmıyor. Şimdi 700 liralık başka bir ürün alıcam geçenki siparişten farklı olucak ama herhangi bi sorun olur mu başka bir tc kimlik numarası ile mi almalıyım.
  7. F

Steamde kasperky lab premium virüs buldu

steamde bazen scam oyunlar olabiliyor geçen yılda bi oyun hakkında arkada mining yapıyo gibi söylentiler çıkmıştı bilindik bir oyun değilse yüklemeni tavsiye etmem
  8. F

MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Türkçe Mekanik Gaming Klavye

Merhaba bu fiyata bu klavye alınır mı sizce klavyeyi kullanana varsa fikirlerini alabilirim https://www.gaming.gen.tr/urun/77277/msi-vigor-gk50-elite-kailh-box-white-switch-rgb-turkce-mekanik-gaming-klavye-vigor-gk50-elite-bw-tr/
  9. F

2500 Liraya ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch Alınır mı

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-ra05-k3-drd-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u11136 2800 liraya bu modelide var 300 farkla ama Cherry MX Red Switch bununkinden daha kaliteli diye biliyorum bilgisi olan var mı ?
  10. F

Güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullanın
  11. F

2500 Liraya değer mi sence 1713727125 Siz yine iyisiniz ben 2 haftadır bakıyom tam alcam stoğu bitti dertteyim o günden beri
  12. F

2500 Liraya ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch Alınır mı? Klavyenin linki https://www.itopya.com/asus-rog-strix-scope-tkl-deluxe-cherry-mx-red-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye_u12045
  13. F

Xpg summoner alınır mı??

Bende almayı düşünüyorum siz aldınız mı acaba
  14. F

1000 Liraya membran klavye mi almak daha mantıklı mekanik klavye mi almak?

Klavyeler kaliteli duruyo oyun konusunda pek emin olamadım arada kaldım ben
  15. F

Ajazz klavyeler hakkında ne düşünüyorsun
  16. F

Sende oyun için mi bakıyorsun
  17. F

Şuan AJAZZ AK871 modeline daha yakınım gibi fakat siyah şeklinde alındığında sadece blue switch mevcut sırf siyah renkli olcak diye blue switch almak mantıklı mı sizce
  18. F

Saolun önerileriniz için dediğiniz klavyeleri link olarak atabilir misiniz acaba
  19. F

Onunda solunda makro tuşları var alışması sıkıntı olur diye korkuyorum 1711787418 Peki tkl mi %60 mı almalıyım
Top Bottom