Arama sonuçları: *

1. S

Bilgisayar Açılırken Klavyeyi Görmüyor

Tamamdır deneyeceğim teşekkür ederim 1700327234 Maalesef kral sonuç değişmedi aygıt yöneticisine girdiğimde aygıt tanımlayıcısi isteği başarısız oldu yazıyor
  2. S

yok kral 2 sinide yazdım ama hiçbirşey çıkmıyor baktım biosdan keyboard la alakalı bir şey de yok
  3. S

Merhabalar iyi forumlar bilgisayarı aldığımdan beri ilk açılışta klavye mi görmüyor ışıkları yanıyor ama çalışmıyor klavyeyi çıkartıp taktıktan sonra sorun çözülüyor. Yeniden Başlattığımda bu sorun olmuyor mousemde böyle bir sorun yok bütün soketleri denedim soketler sıkıntısız çalışıyor...
  4. S

Yardım Monitörde Beyaz Gölge Sorunu

180 de kullanıyorum GTA da 60 Hertz den başka yok
  5. S

Tamamdır reis IPS ekran ghosting olmaz diye aldım ama testten sonra belli olucak
  6. S

Lambaya bakarsan kanka kenarlarında beyaz gölge çıkıyor
  7. S

Merhabalar yeni sistem aldım Bilgisayarım Monitörüm genel olarak oyunlarda beyaz gölge sorunu yaşıyorum ilk defa gördüm ve çok rahatsız ediyor sizce sebebi nedir? Beyaz gölge: Video
  8. S

27 bin ₺ - Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/233067/raptor-3070ti-intel-i5-13400f-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  9. S

25-30k oyuncu laptop önerisi

Parça olarak ne düşünüyorsunuz amd Intel Nvidia?
  10. S

27 bin ₺ - Sistem Önerisi

Detay verirmisiniz parça olarak ne düşünüyorsunuz amd Intel Nvidia?
  11. S

Öneri Kaç inç monitör alınmalı?

Varmı reis önerebileceğin IPS panel
  12. S

İps değilmiş pardon kalsin reis 1682195950 Tamamdır reis çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar ❣️
  13. S

Tamamdır reis teşekkürler Tamamdır reis teşekkürler bide YouTube de fln gördüm https://ty.gl/d4u2lsk1on bunun hakkında ne düşünüyorsun?
  14. S

Kafam karşıtı kskdkkd 1682195553 27" yüksek Hertz 1 MS bir monitör alayım en iyisi hepinize teşekkürler vakit ayırdığınız için ❣️
  15. S

Tamamdır reis teşekkürler listeme ekliyorum
  16. S

Anladım reis teşekkürler IPS panelde veya tn panelde olmaz değilmi 1682195176 Anladım kral listeme ekledim çok teşekkür ederim bir sorum olacaktı 27" 5 MS 60-70 Hertz IPS veya tn panel alınır mı
  17. S

27" öneriniz varmıdır
  18. S

27 inç bakıyorum reis yinede teşekkürler 1682194856 Ghosting ne oluyor reis oyunlarda fln çok etki ediyormu
  19. S

Peki knk 32" 5 MS 75 Hertz iyi olur mu 1682194765 Tamamdır reis saol varmi önerebileceğiniz bir monitör 1682194787 27 alacağım gibi 2 sinin ortası
  20. S

Kanka profesyonel olarak oynamıyorum zaten işten gelince 3-5 el anca atarsam başka oyunlardan vakit kalırsa 27 açacağım gibi teşekkürler
Top Bottom