Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

Güçlü ekran kartına artık ihtiyaç var mı?

4050 laptop aldım 24 bin gitti ama maaşlara zam gelecek 1735003415 4050 aldım
  2. Lee-Mi-Hyun

Faturadakine göre nitro 16 diyor elime geçince bakarım muhtemelen aynıdır laptop 8 gb diyor oynama olduğunu sanmam zaten dolapta iade edebiliyorsun rahat rahat
  3. Lee-Mi-Hyun

Evet ama kutusu yokmuş fatura var sadece ve adaptör 24 bine 3 taksit aldım 1734993609
  4. Lee-Mi-Hyun

dolaptan 4050 li nitro 16 buldum 22 ye bırakıyor 24 e geliyor bana 3 taksit 22 ay garantili o nasıl daha once acer kullandım acayip iyiydi 3050 6gb olan kartlarda fena değil gibi ama dolapta 17 ye biri veriyor 18.5 a geliyor oda bir yıllık garantili
  5. Lee-Mi-Hyun

Arkadaşlar oynadığım oyuna fsr3.1 ve dlss 3 desteği geldi sonunda 4050 kartlı bir laptop alacaktım, 15 bine 2 aylık 2050 kart olan acer alsam mı diyorum fsr ile çalışır mı acaba oyun war thunder. 3050 kartla o oyunda 50-120 arası fps alıyordum ful ayarlarda
  6. Lee-Mi-Hyun

Bu laptop alınır mı ikinci el?

https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-16-an16-51-532r.html 22 ye bırakıyor dolaptan alacağım %5 komisyon 3 taksitle 24 e geliyor birde 8gb ram eklemem gerekiyor sanırım alınır mı sizce 22 ay garantili, önceden nitro 15 kullandım çok memnundum. Loq ve victus tatmin etmemişti.
  7. Lee-Mi-Hyun

Lenovo LOQ mu yoksa HP Victus mu?

Loq larda sessize alınca klavye ısınıyor victus ta ise sessiz mod iyi çalışmıyor birden fazla kere victus ve loq kullanma deneyimim oldu ama kesinlikle loq çok çok daha kaliteli eline aldığında anlıyorsun
  8. Lee-Mi-Hyun

Yardım Lenovo loqmu hp victusmu

Oyun oynayacaksan acer öneririm sessize alma modu var fps çok az düşüyor ama serin ve sessiz çalışıyor diğer modellerde bunu yapamadım nitro 16 modelini alabilirsin
  9. Lee-Mi-Hyun

15-25k arası laptop önerisi

O bütceye ikinci el diğer türlü parana yazık (bence)
  10. Lee-Mi-Hyun

Bu laptop kaça satılır ?

En fazla 24 en az 22 ölü fiyat 21-20 İstanbul içindeysen belki ben alırım ama bütçeyi aşıyor işte:) 2050 li model bakıyorum bende, işlemci 7500 serisi yeni gördüm 7600 olsa idi kesin 22-23 ederdi
  11. Lee-Mi-Hyun

30k bandında laptop önerisi yapar mısınız? (Max 34K)

Loq kullanmış biri olarak sessiz moda alırsan fan çok sessiz oluyor ama klavye ısınıyor işlemciye güç limiti uygulamadan sıkıntı oluyor bunun dışında bir kötü yönünü görmedim laptopun
  12. Lee-Mi-Hyun

Motorsiklet servisinde çalışmak mantıklı mı?

Evet doğru kriz nedeniyle her kes motora yöneldi asya ülkesi gibi olduk ilerde kendi yerini aç emekli olsan bile gelirin olur
  13. Lee-Mi-Hyun

Almanca klavye laptop alınır mı?

Valla 20 ay garantisi var bu güne kadar hiç bir laptopta sorun yaşamadım, ondan o aklıma bile gelmedi.
  14. Lee-Mi-Hyun

Ciddi mi diyorsun gırgır mı 😂
  15. Lee-Mi-Hyun

Hocam sessize alıyorsun fan sesi sıfır ve fps çok az düşüyor önceki acer idi sattığıma çok pişman oldum aynı kasaydı
  16. Lee-Mi-Hyun

Servislere illaki aynı motorlar gelmez tek tükte farklı marka gelir diye düşünüyorum sonuçta servis 1734880385 Valla bu iste iyi para var bizim burada mahalle arası bir yer var ağzı motor dolu bir usta çırak bakıyor kapıda bir mt-07 vardı aklım gitti ona🤤
  17. Lee-Mi-Hyun

Hocam bu ilan alınır mı 15 e bırakıyor sözleştik yarına 8 gb daha ram eklemek lazım onun için 500 indirim istedim daha önce çok laptop kullandım acer nitro 5 vardı sessize alma modu çok iyiydi ondan acer mı alsam diyorum diğer markalarda sessize alıyorsun ama çok ısınıyor acer da hem ısınmıyor...
  18. Lee-Mi-Hyun

Hocam bu çinli grup ile honda vs motorlarda çok fark var mıdır trump da falan vardır illaki ama mantık temeli aynı mıdır yani doğru mu anladım 1734865006 Tek sorun yer rks benelli çinli 3-4 markaya bakan servis honda vs olaydı süperdi ucuza motor verirler mi bana acaba ileride😂
  19. Lee-Mi-Hyun

Hocam firma ismi uçar motor rks benelli falan var yan taraftada yetkili nissan bayisi var uçar nissan
Top Bottom