Arama sonuçları: *

1. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

415 puan civarı ocağın 20sinde başlayacağım gibi
  2. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

ocağın 20sinde telefon alıp başlamayı düşünüyordum ama genede başlıyım madem
  3. Flowy*

Tyt kaç aydabitebilir?

Tytde şu an hiç çalışmadığım halde 35-45 arası netlerim oluyor sınıfa göre fazla şimdiden başlayayım mı yoksa 15 tatilde mi başlayayım?(Sadece tyt sınavına giricem)
  4. Flowy*

İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi?

hocam batarya ve depolama konusunda iphone 15 pro max daha çok hoşuma gidiyor gene de 16 proyla mı devam edeyim
  5. Flowy*

İ15 pro max mi i16 pro mu daha iyi?

2sinden birisini alcam fiyatlar şöyle i15promax=75k ( %96 batarya, temiz kullanılmış 19 ay garantisi var ) i16pro=87k ( Sıfır ) Hangisi daha mantıklı yarın telefonumu alacağım (Samsung falan alın demeyin istemiyorum samsung)
  6. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

almayacam babam da ptt zaten güvenilir değil dedi
  7. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

Baya araştırdım da bazılarının eline sahte ürünler falan gelmiş o yüzden çok tereddüt içerisindeyim
  8. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

https://www.pttavm.com/apple-iphone-16-pro-max-256-gb-col-titanyum-ithalatci-garantili-p-1045860690?position=15&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel ya hocam bu telefonu almak istiyorum da güvenilir mi firması bilmiyorum
  9. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

iphoneları ucuz olduğu için şaşırdım korkuyorum da
  10. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

hocam herkes güvenilir değil diyor ben anlamadım Telefon alanların elinde patlıyor diye bir şey gördüm başka forumlarda
  11. Flowy*

PTTAvm güvenilir mi?

Bir telefon alacam dedim bi baktım fiyatlar harbi ucuz iphone 16 pro 86k pttavm güvenilir mi?
  12. Flowy*

Telefon önerisi istiyorum

Arkadaşlar yurt dışından iphone 16 pro max(50.000 tl) alıcam sizce mantıklı mı yoksa başka telefon mu alayım?
  13. Flowy*

Mesut Çevik 20.000 TL Sistemi alınır mı? ?

Hazır sistem almanı mantıklı bulmuyorum(Tabi sistem indirimli ve güzelse ayrı). Bence kendin toplamalısın
  14. Flowy*

S24 Ultra mı? İphone 15 pro max mi?

s24 ultra alacağım gibi görünüyor daha ilgimi çekti
  15. Flowy*

depolama alanı olarak s24u fiyat anlamında daha ilgimi çekti 256 gb telefona 70k vermek hiç mantıklı değil gibime geliyor
  16. Flowy*

evet o konuda baya kötü
  17. Flowy*

neden s24 ultra daha güçlü gibi duruyor ve kamerası daha hoş geldi gözüme
  18. Flowy*

A32 kullanıyorum bir telefon almak istiyorum beni uzun zaman götürsün güzel ve güçlü telefon olsun diye. S24U 1 tb versiyonunu mu alıyım yoksa iphone 15 pro max 256 gb olanı mı?
  19. Flowy*

Yurt dışı 16 pro max alınır mı?

15 pmax almayı düşünüyorum 2. telefonu ise xs max alıcam
  20. Flowy*

Yurt dışı 16 pro max alınır mı?

hocam ilan kalkmış ya 2.el iphone olarak ne almalıyım bilmiyorum
Top Bottom