Arama sonuçları: *

1. Berjriko

samsung galaxy watch 3 alınır mı?

900tlye almayı planlıyorum https://streamable.com/etumve videosu burada saat temiz duruyor orjinal sarjı ile beraber sizce alınır mı?
  2. Berjriko

Arduino bootloader moduna geçmiyor

Elimde Arduino Leonardo klon var fakat bootloader moduna geçiremiyorum. İlk bağladıgımda com6 portu olarak geliyor sonra 2 kere butona basınca com5e dönüyor döndüğü gibi yine com6ya dönüyor. Ayrıca RX ve tx ışıkları da yanmıyor. Acaba sorun bende mi yoksa kartta mı?
  3. Berjriko

A320M-A Pro Max 2. RAM slotu çalışmıyor

2022'de kasım ayında aldığım A320M-A Pro Max anakartımın 1. RAM slotu çalışırken 2. RAM slotu çalışmıyor daha 1 sene garantisi bulunuyor. Anakartı mediamarktan almıştım yardımcı olurlar mı?
  4. Berjriko

DK61E Puding Keycap önerisi

Dk61e için ucuz puding keycap arıyorum bütçe 400 civarında PBT olması daha iyi olur aklımda Puding bu keycapleri almak var sizce olurmu
  5. Berjriko

Çözüldü✓ Fanlar dönüyor ama bilgisayar açılmıyor (siyah ekran)

malesef mucize olmuyor hocam benimde 10 günlük ramlerim bozulmuştu
  6. Berjriko

2600TL'ye kargo ücreti dahil ekran kartı önerisi

lol vb. oyunlar oynamıyorum sevmemde csgo vb. oyunlar oynamak için alıcam rx 570 kullanıyorum ve sürücü hatalarından bezdim 1701975645 bende pek güvenemedim kendisine 1701975998 başka öneri varmıdır
  7. Berjriko

2600TL'ye kargo ücreti dahil ekran kartı önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-1660-super-1134943482/detay/ bunu almayı planlıyorum sizce alınır mı?
  8. Berjriko

Mad Catz MOJO M2 Hk. Bilgisi Olan?

Öneri Mouseın Kendi sitesinde paw3335db sensör kullandığı yazıyor 400 ips değerine sahip bide kailh switcleri kullanıyormuş Sitesi siteyide böyle bırakıyorum
  9. Berjriko

Bilgisayarımı Nasıl Satabilirim?

tamamdır teşekkür ederim
  10. Berjriko

Bilgisayarımı Nasıl Satabilirim?

hocam ekran kartına bir fiyat belirlerseniz 1 ay kadar sonra almayı planlıyorum satılmaz ise alabilirim
  11. Berjriko

HDD LERDE HANGİSİ DAHA ÖNEMLİ RPM VS MB

2side önemli tabide sizin ne için kullanıcağınıza bağlı depolama için birşeyler arıyorsanız 5400 çok kötü olmasada vasat düzeyde idare edicektir fakat böyle hızlı aktarım yapayım oyun 7200 sizin için daha iyi olur hdd ne kadar hızlı dönerse yazma ve okuma hızı daha iyi olur.
  12. Berjriko

700tl Bütcede Mouse Önerisi

satış sonrası destek konusunda kötü diyorlar bir problem yaşarmıyım
  13. Berjriko

evet yinede zam gelme olasılığı olacağını düşünüyorum şimdi aklıma geldi connectgameden birşeyler almayı kimse tavsiye etmiyor sizce alınır mı?
  14. Berjriko

zam geleceğini düşünüyorum normalde prime almayı planlıyordum.
  15. Berjriko

Merhabalar Kendime Mouse Almayı Planlıyorum Asus rog bunu almayı planlıyorum veya delux m800 promu alsam diye düşünüyorum ama beni bu ay bütçe anlamında çok sıkar sizce ne yapmalıyım alınır mı?
  16. Berjriko

Razer DeathAdder Elite üst kapak nereden bulunabilir

@M.A.Y. ama zenci hocam öneriniz varmıdır
  17. Berjriko

hocam öneriniz varmıdır 1700307408 top shell olabilirmi hocam yada cover 1700318922
  18. Berjriko

hocam ben başarmadım malesef kardesim başarmış kendisine bu konu hakkında soru sorduğumda cevap vermedi 1700223801 sizce 3d kapakmı bastırayım yoksa önerebileceğiniz bir şey varmı
  19. Berjriko

tamamdır hocam teşekkürler.
  20. Berjriko

Hayır Hocam mouseın Sağ clicki koptu direk üst kapak arıyorum aklıma https://www.aliexpress.us/p/trade/confirm.html?availableProductShopcartIds=81018431771347&aeOrderFrom=main_shopcart&curPageLogUid=1700087286065_TABnHD&spm=a2g0o.cart.0.0&siteType=followCartPdpChoice bunu alıp üst kapağını kendi...
Top Bottom