Arama sonuçları: *

1. T

Gelen güncellemeyi yapayım mı

WHQL olanı yapmayın falan diyorlardı yapayım mı? 7600xt ekran kartım . Şuan 24.12.1 yüklü bende 25.2.1 gelmiş
  2. T

Epic games rdr2 Alınır mı

eyvallah hocam. Yama videosu falan varmı?
  3. T

eyvallah hocam. Türkçe dil desteği yok sanırım yama yapılıyormu?
  4. T

https://store.epicgames.com/tr/p/red-dead-redemption-2 Bu fiyat düşmüş alınır mı? hikaye modu kaç saat sürüyor?
  5. T

Soğutma biraz fazla mı olmuş?

Reiissss 1739648017 Bende o fiyata almıştım. Zam gelmemiş şaşırtıcı 😃
  6. T

senin için üste takacağım wğşfeğdlsşx 1739647824 🫡🫡
  7. T

Sağdaki ramın üstünde duruyor ama sıkıntı çıkarmadı görünüş olarakta sıkıntı çıkarmadı gayet iyi alabilirsin hocam. Kaç TL'ye buldun bu arada?
  8. T

Ses falan yapmadı da hocam böyle güzel duruyordu. 1 tane daha alacağım gibi😃
  9. T

eyvallah hocam tek bir takıntım var o yamuk duran sıkıntı çıkarır mı? çıkarmaz ise yukarıya 1 tane daha alıp takacağım 1739647385 Evet hocam baya memnunum. Gta 5de 70-75-80 derece falandı 55-60 geçmiyor. 1739647429 Teşekkürler hocam 🙂 1739647449 Maşallaaahhh
  10. T

😃 Eyvallah Sağolasın
  11. T

Gigabyte 7600xt r5 7500f cs2de falan max sabit 60 derece iyi mi?? not olarak yamuk duran fana takılmayın vidası yok diye idarelik oraya koydum😁 Üste takacağım onu. Kablolara da takılmayalım😃
  12. T

Anakarttaki bu kablo nasıl çıkıyor

Ya fan almıştım da takacağım yerin tam üstünden geçiyor bunu nasıl çıkartabilirim büyük kalın kablo olan
  13. T

120mm kasa fan önerisi

Hocam bunların içinden vida çıkmadı nasıl yapacağız? Sizi bekliyorum hocam ben anlamadım😃😃 Heryer karman çorman kablolar birbirine girdi 😁gücü verince rgb çalışmıyor.
  14. T

Hepsijet gönderi alındı ne demek?

Eyvallah hocam
  15. T

Ankaradayım :D
  16. T

Bilgisayar parçası almıştım reis heycanla bekliyorum 1 haftadır😁😁
  17. T

Gönderi alındı ne demek? Teslim mi edilmiş anlamadım. 3 gün önceydi tahmini teslimat günü
  18. T

DDR 5 LAPTOP MU DDR4 MASAÜSTÜ MÜ

Ben her türlü masaüstü seçerim laptop dert paket
  19. T

2 Sistem Arasından Hangisi

Hangisi daha performanslı olur? https://www.gaming.gen.tr/urun/390185/nova-13100f-intel-i3-13100f-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Diğeri bu...
  20. T

25k Sistem tavsiyesi

25kya arkadaşıma sistem dizeceğiz. Monitörü falan yok Max 27ye kadar monitör dahil sistem önerir misiniz? onu üzmesin yeter.
Top Bottom