Arama sonuçları: *

1. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Hepsiburada üzerinden laptop satın aldım cihazın kutusu açıldı ama sadece bios a bakıldı onun dışında windows yüklenmedi ve her şeyi tas tamam bir şekilde iade etmek için gönderdim kutusu açıldığı için iade edilmeme durumu olurmu kutusu açılmış ürünlerde iade yok diyorlarda bilgisi olan varsa...
  2. HaYaLiÇiNDe

obs ile çekilen video donuyor

hangi ayarı yaparsam yapiyim video kaydını ekran kartı ile alıncada video donuyor işlemci ile alıncada sistem bilgilerim işlemci 10100f ekran kartı gigabayt 1660 süper bilgisi olan varsa dönüş yapabilirmi kafayı yemek üzereyimde
  3. HaYaLiÇiNDe

ramlarin mhz yükselmiyor

hocam ramlarim 3200 mhz ama bios güncel olmasına rağmen 2000 küsürde çalışıyor değiştirmek istedim biostan ama olmadı ne yapmam lazım doğdu yaptığımada eminim anakart modeli b560m-k
  4. HaYaLiÇiNDe

Mod Art Pc Yaptığı Sistem

Mod art pc nin yaptığı sistemi 9600 tl ye aldım aslında 15 bin tl ya kadar bütçem vardı donanım arşivinin abdullah abinin yaptığı sistemi alacaktım ama mining TE yapmam lazım çünkü 6 tane altın bozdurdum alabilmek için ama 3050 12 mh aldığı için almadım kısacası almak la iyi mi? yaptım yoksa...
  5. HaYaLiÇiNDe

Abdullah abinin yeni yapacağı sistemi beklemeli miyim?

15 bin tl ye madar bütçem var Max amazonda şu anda rx 6600 ler 7 7.5 bin tl arasında onun yanınada ryzen 5 3600 veya 11400f almalımıyım şimdi 13 14 k tutar büyük ihtimalle yoksa abdullah abiyi beklemelimiyim Öğrenciyim ek bir gelire ihtiyacım var aynı zamanda da bilgisayara ihtiyacım var o...
  6. HaYaLiÇiNDe

@Abdullah hacıgül abi duy sesimizi

@Abdullah Hacıgül abi o kadar sistem yaptım şimdi sıra 13 k ya rtx 3060 lı yada rx 6600xt bir gelmez mi
  7. HaYaLiÇiNDe

Yeni g4 sistem ekrankartı özelleştirme var mı

3050 yerine 2 3 k ekleyip 3060 alma gibi bir ihtimal var mı
  8. HaYaLiÇiNDe

İtopya mağazası haftasonu saat kaça kadar açık

Cumartesi yayınlanacak sistemi almak için gidecemde hangi saatler arası açık bilen varsa yazabilir mi
  9. HaYaLiÇiNDe

DA 3050 paylaşımı hakkında ufak bir düşünce

Abdullah abi yeni yapacağın sistemde 3050 yada 6500xt yerine 6600 xt kullanma ihtilalin yok mu abi nasıl sistem çıkaracağına karışamam ama 12k ya yada 13 k ya 6600 zt li bir sistem efsane olur çoğu insan zaten 3060 yada 6600xt bekliyor 3050 yi görünce ben dahil bir çok insanın morali bozuldu...
  10. HaYaLiÇiNDe

G4 sistem için fiyat tahmini

Bende şu an sistem için 12 k var sistem fiyatı 12 bin tl yi geçer mi eğer geçecek derseniz bir yerlerden 1 2 bin tl daha borç aliyim ve sizce fiyat bandı ne olur maximum
  11. HaYaLiÇiNDe

Yeni g4 sistem web için 200 stok çok az

Abdullah abi web için 200 stok yerine ankara mağazasından 50 stok alıp web eklemek daha mantıklı değil mi çünki Türkiye'nin 4 bir yanından almak isteyen insan çok ve web için 200 stok yetersiz önceden almak istediğimde video yayınlanalı 3 dk olmasına rağmen stok hemen bitti
  12. HaYaLiÇiNDe

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin tl borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde...
Top Bottom