Arama sonuçları: *

1. C

CS2 FPS Ne kadar önemli sizce?

Öncelikle 4K saat csgo oynamış biri olarak şöyle söylemek istiyorum csgo da 144hz monitör ile 200 fps ve 300 fps arasında bile mouseyi çevirirken akıcılık farkını hissediyordum. Şu an cs2 nin fps sıkıntılı bir oyun olduğunu düşünürsek e spor düşünmeyen biri için 250 fps 240 hz monitör...
  2. C

Yardım Gtx 1060 6gb ekranda karıncalanma oluyo

Donanımsal hataları format ile çözemezsin
  3. C

Yardım Gtx 1060 6gb ekranda karıncalanma oluyo

msı afterburner gibi uygulamalarda ekran kartındaki clock ve mhz yi hız aştırma yapmışsan ondan olur varsayılana al düzelir bende de olmuştu.
  4. C

Yardım Csgo oynarken anlık olarak loss %10 %20 çıkıp düşüyor

Türk Telekom Sanmıyorum hız testinde hiç sorun çıkmıyor
  5. C

Yardım Csgo oynarken anlık olarak loss %10 %20 çıkıp düşüyor

Herkese merhaba arkadaşlar 2 gün önceye kadar bir sıkıntı yokken bugün girdiğimde oyunda anlık olarak loss çıkıyordu sunucularla alalalı değil çünkü ölüm maçı, faceit serverlerinde dahil aynı sorun devam ediyor . internet hız testi : https://www.speedtest.net/result/12055777836 hat değerlerim :
  6. C

Çözüldü✓ 8GB 3000mhz Gskll Ram Hatası

Oynama derken hız aşırtma gibi bir şey mi ? Eğer öyle ise 4.2 GHZ de çalışıyor kule tipi soğutma var aida64 ile yükte 72 dereceyi geçmedi sadece voltaj ayarını oto da bıraktım ayrıca bilgisayarı 30, 40 DK boşta bırakıp geri geldiğimde de donmuş oluyor bu hatalı ramı çıkardıktan sonra denedim bunu
  7. C

Windows10 belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok

Görev yöneticisi dahil çoğu uygulamada aynı hatayı veriyor
  8. C

Çözüldü✓ 8GB 3000mhz Gskll Ram Hatası

Memtest86 ile ram testi yağtığımda sorunlar buldu ama bilgisayarda herhangi bir kapanma çökme durumu yok ilerleyen zamanlarda bi sıkıntı çıkarır mı bilen yazarsa sevinirim
  9. C

Yardım Ekranda küçük küçük beyaz noktalar var (Video Ekledim)

Ölü piksel değil onu denedim sıkıntı yok ama arada böyle oluyor kabloları değiştirdim yine aynı
  10. C

Yardım Ekranda küçük küçük beyaz noktalar var (Video Ekledim)

Sistem R5 2600, GTX1060, 16GB RAM. monitöre bağlı olan kablo dp hdmi ile de denedim sorun düzelmedi Video
  11. C

CSGO RENK AYARI AÇILMIYOR! [GEFORCE EXPERİENCE]

evet aynı hatayı veriyor
  12. C

CSGO RENK AYARI AÇILMIYOR! [GEFORCE EXPERİENCE]

Alt + F3 yapınca açılması gereken renk paneli açılmıyor oyunu yeniden başlatın diyor. Başlattığım halde yine aynı hatayı veriyor.
  13. C

Türk Telekom İnternet Hız Sorunu

Evet alt yapı yüzünden bazı kişiler benim şu anki durumumdan kötü alıyor ama ben düne kadar download hızını 34 alırken sımdı 4 alıyorum oyunların menüsü dahi yüklenmiyor .
  14. C

Türk Telekom İnternet Hız Sorunu

Düne kadar bi sıkıntı yoktu ama bugün bilgisayarı açıp youtube girdiğimde videolar donmaya başladıgından dolayı hız testi yaptım. Sonuç bir sitede farklı diğer sitede farklı çıkıyor Modem Arayüzündeki Veriler
Top Bottom