Arama sonuçları: *

1. A

Forza horizon 5 açılmıyor

Xbox game pass pc kullanarak FH5'i açmaya çalışıyorum ama depolama cihazının bağlantısı ile ilgili hata alıyorum ne yapmam lazım
  2. A

Play store'daki bakiyeyi karta aktarma

Arkadaşlar ben bir hata ettim play store bakiyesi aldım. Bununla da hiçbir şey yapılmıyor; ne steam'e aktarabiliyorum ne karta, para öyle boş boş duruyor. Bunun bir yolu var mı? Teşekkürler.
  3. A

Adını hatırlayamadığım oyun

Arkadaşlar 5-6 yıl öncesinde facebook'ta bir mmorpg oyunu vardı. Çizimler hafif uzak doğuyu felan andırıyordu. Yanımıza peri, melek vb. alabiliyorduk. 2d şeklinde ama aşağı yukarı gidilebildiğimiz ve başka oyuncuların da bulunduğu bir haritası vardı. Oradan arena, sıralama vs. bakabiliyorduk. Bu...
  4. A

Xbox game pass'deki save'i steam'e aktarma

Ben xbox game pass üzerinden dead cells oynamaya başladım ve oyunu çok beğendim ama bazı yerleri görmek için dlc istediğinden ben de oyunu dlclerle birlikte steam üzerinden almak istiyorum. Şu andaki oyunumda az çok ilerlediğimden steamden bir daha baştan başlamak istemiyorum, oyun save'imi...
  5. A

(Rehber) Sisteme Göre "Xbox Game Pass Pc" Oyun Önerileri

Bugün düşük , orta ve yüksek segmentli sistemler için Xbox Game Pass Pc'de bulunan oyunları sıralamaya çalışacağım - DÜŞÜK SİSTEM GEREKTİREN OYUNLAR - -Mount & Blade : Warband -Narita Boy -Genesis Noir -Torchlight III -Undertale -The elder scrolls 4 : Oblivion -Doom 3 -Age of Empires I -Age Of...
  6. A

Düşük sistemli oyun önerisi

Sizlerden düşük sistem isteyen oyun önerisi istiyorum. Ücretli , ücretsiz ; hikayeli , hikayesiz her türlü oyuna açığım. Teşekkürler. İşlemci : A-10 7860k (APU) , (Hangi ekran kartına denk bilmiyorum ama Csgo'da düşük ayarlarda 55-100fps alabiliyorum) Ram : 8gb 1600mhz
Top Bottom