Arama sonuçları: *

1. M

4000-5000 TL arasında telefon önerisi

Forum da bu konu ile ilgili bir ton mesaj var, s20fe'nin dokunmatik sorununun olduğunu ve batarya süresinin sıkıntılı olduğunu söylüyolar. Telefonu teknosa'da denedim ve görüntüsü cidden çok güzel. Kamerası ve ekranı öyle, a72 ile yanyanaydı ve ekranları arasında çok net fark vardı.
  2. M

A72yi hiç düşünmüyorum açıkcası a52 bile boyutu itibari ile beni düşündüren bir cihazken, ben biraz daha ergonomik boyutları olan bir cihaz olduğu için se 2020'yi düşünmüştüm. S20 FE kronik sorunlu bir cihaz dedikleri için düşünmedim açıkcası yoksa ilk tercihim olacaktı.
  3. M

Merhaba, Mevcut olarak iPhone 8 Plus kullanıyorum. Telefonum 4 yılına girmek üzere, bataryası öldü denebilecek bir seviyeye geldi ve boyut olarak artık büyük geliyor. İphone SE 2020 ile Samsung Galaxy A52'den birini almayı düşünüyorum ancak gelecek önerilere de açığım. Uzun süredir ios...
  4. M

Fotoğraf Makinesi Önerisi

OLYMPUS, FUJİFİLM ve SONY aynasız fotoğraf makinesi klasmanın da üstlere oynayan markalardır. Bunlardan herhangi bir markayı tercih edebilirsiniz. Başlangıç olarak, 18-55 her ne kadar iyi gözükse de ben 50mm lens öneririm. Zoom lensleri önermiyorum. Başlangıç seviye zoom lenslerin diyafram...
  5. M

Geforce now Game+ Fiyat rezilliği

500 dolarlık telefonu 10.000 tl'ye alıyorsun, gelmişsin globelde neden 5 dolar diyorsun. Yaşadığın ülkeden bir haber gibisin. Şu ülkedeki vergi oranına yapacağınız isyanı gidip firmaya yapıyorsunuz sorumlusu oymuş gibi. Enteresansınız.
  6. M

Geforce now Game+ Fiyat rezilliği

Yılda 900 tl gibi bir fiyat verip 100.000 TL'lik bilgisayarda oyun oynayabildiğiniz bir teknolojiyi size 20 tl ye vermenizi bekliyorsanız çok safsınız demektir. Fiyat gayet yerindedir. Bilgisayarları sponsor desteği ile alan ve daha parça fiyatlarını bilmeyen adamların eleştirmeleri sonucu...
  7. M

Fotoğraf Makinesi Önerisi

Önerilen; Canon 700d epey eski bir fotoğraf makinesi, geldiği lens her ne kadar iyi olsada, geleceği olan bir makine değil. Günümüz standartlarının epey gerisinde olan DSLR sınıf bir fotoğraf makinesi, o fiyatlara çok daha iyi aynasız sınıf bir fotoğraf makinesi almak sizin yararınıza olacaktır...
  8. M

corsair hs50 pro vs steelseries arctis 5

@berkeincekara bende dış görünüşüne hayran değilim ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesini düşününce gayet katlanılabilir. Yabancı kanallar da ki videolarını izleyip karar verebilirsin, çoğu cloud 2 den bile iyi olduğunu söylüyor. Üst düzey kulaklıklara ve mikrofonlara karşı olan mikrofon...
  9. M

Oyun önerisi.

World of tanks öneririm, farklılık olur.
  10. M

corsair hs50 pro vs steelseries arctis 5

2 yılı aşkın süredir GSP 300 kullanıyorum, yabancı incelemeleri izleyip almıştım ve SS artics 5 den iyi olduğu konusunda hepsi hem fikirdi. HS50 pro dan da iyi olduğunu düşünüyorum ben. Tavsiye ederim. Özellikle mikrofon kalitesi olarak onların çok önünde.
Top Bottom