Arama sonuçları: *

1. ADAMIM PRO

735K fiyat Clio 2019 Model için uygun mudur?

haklıymış ben 1 damacana suyun 25 kuruş, ekmeğin 50 kuruş ,yarım ekmek ve dönerin 5.50 tl olduğunu hatırlıyom 1739566098 pardon ayran
  2. ADAMIM PRO

AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

renkleri farklı mı farklıysa gözüne hoş geleni al 1739565955 ama bluetooth olunca oto kapanma oluyo tüm cihazlarda ve ms farkı olabilir
  3. ADAMIM PRO

maalesef ekonomi oyundan ayrıldı zamanında 4-5 asgari ücretle bir doblo alınıyordu
  4. ADAMIM PRO

Yardım PC için gamepad önerisi ACİL

o zaman linktekini almayı düşünebilirsin
  5. ADAMIM PRO

AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

Tuş tıklama ömrü, rengi, tuş sayısı falan değiştiriyor fiyatı ve modeli
  6. ADAMIM PRO

kanka almanlar o fiyatın altında 1bir fiyata mercedes alıyo galiba git almanyada yaşa
  7. ADAMIM PRO

Pc yi damacanaya toplasam nasıl olur

Araba tekerinin içine topla yanları temperli camla kapat oldu bi tarafa jant tak bide
  8. ADAMIM PRO

Linkteki pc almak mantıklı mı

Anakart ram ve SSD yi yüksetmen gerek 4060 sana yeterli olurmu bilmem
  9. ADAMIM PRO

Gigabyte a320m h Windows 11 kurulum uefi hatası

Kk senin pc gereksinimleri taşıyo mu
  10. ADAMIM PRO

Farkli kapasiteye sahip ramler

Anakarta bağlı durum
  11. ADAMIM PRO

İphone Se3 2022 ikinci el alınır mı?

Bu devirde Iphone kaç olursa olsun alınmaz. Başka bir şey düşün. İdare etsin diyosan Samsung da alma. Orta segment rastgele bir telefon al örneğin Xiaomi Redmi Note 13 ya da Tecno alabilirsin. Casper düşünme bile.
  12. ADAMIM PRO

Çözüldü✓ Kalemli Tablet Önerisi

Tablet: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-a9-8128gb-tablet-mistik-mavi-sm-x210ndbetur-1235184.html?ut Kılıf...
  13. ADAMIM PRO

Çözüldü✓ Kalemli Tablet Önerisi

S9 değil A9 Plus al daha iyi olur kalem, kılıf beraber 10.000 altı tutar diye tahmin ediyorum.
  14. ADAMIM PRO

Yardım PC için gamepad önerisi ACİL

Kanka sana ücretsiz bi tane uygulama söylicem. Play Store ya da App Store'a gir. Pc Remote yaz (logosunda M harfi olcak), aynı uygulamayı Pc'de de indir. Beleşe kontrolcü. Oyun ve tarzına göre seç kontrolcüyü. Gerçek hissyatı yok ama idare eder. Olmazsa Xbox kontrolcüsü tarzı bir Rampage...
Top Bottom