Arama sonuçları: *

1. ıcewallowyou

Hp Victus model aralarındaki farklar neler ?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1073nt-intel-core-i5-14500hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-8gb-freedos-16-1-144-hz-fhd-tasinabilir-bilgisayar-9j274ea-p-HBCV00005JY52V?magaza=Teknorya bu linkteki ve...
  2. ıcewallowyou

30-37K Bandında Laptop Önerisi ?

victus serisi ilemi alakalı bu dedikleriniz
  3. ıcewallowyou

Önceliklle teşekkür ederim ama hp victus 1tb 32gb ram var asus 512gb ssd 16gb ram ve işlemciside düşük galiba performans farkı olmaz mı ?
  4. ıcewallowyou

35k param var hp victus düşünüyorum sizce alınır mı? öneririmisinz ?
  5. ıcewallowyou

500 Lira bütçe ile Kulaklık Önerisi

pc için kulaklık önerileriniz nelerdir ?
  6. ıcewallowyou

Motospeed V70 alınır mı? ?

450tl bütçem var logitecg g402 almayi dusundum fakat motospeed v70 ile arada 150tl fark var ne önerirsiniz motospeed alınır mı?
  7. ıcewallowyou

Sata kablosu ne alsam

500gb Hdd alıcam ama sata kablosu olarak ne almalıyım hangisini almalıyım hiçbir fikrim yok önerileriniz bekliyorum.Saygılar
  8. ıcewallowyou

500 320gb Hdd önerileriniz nelerdir

Hdd almayı dusunuyorum ama hangi markanin alsam tam bulmiyorum aklimda wd blue var 500gb ligi yada 320 siz ne onerirsiniz
  9. ıcewallowyou

15k bütçe ile gaming laptop önerisi

düşüneceğim teşekkürler
  10. ıcewallowyou

15k bütçe ile gaming laptop önerisi

15k param var gaming laptop arıyorum önerileriniz nedir...
  11. ıcewallowyou

hamburger mi ? pizza mı ? seç tarafını

iskender
  12. ıcewallowyou

Rx5600xt Boştayken Fan Çalışma sorunu

hocam sorunu biraz kurcalayınca çözdüm amd nin ekran kartı ayarlarında fan ayarları özelde kalmış ve ben hiç ayar yapmamıştım özeldeykenk demekki fix ayarlı olanı buymuş manuele alınca düzeldi yinede cevap ve ayırdığınız zaman için çok teşekkürler iyi akşamlar
  13. ıcewallowyou

daha 1.5 yıllık ama hani acaba bi ayarlarıyla falanmı oynadım msi afterburner kullanıyorum bilmiyorum
  14. ıcewallowyou

arkadaşlar eskiden erkan kartım 50 derceyi geçtiğinde fanları çalışıyordu şimdi ise 1300rpm de geziyor 31 32 derecede seyrediyor bir anormallik varmıdır sizce?
  15. ıcewallowyou

Öneri Simülasyon Oyun Önerisi

dcs falcon bms
  16. ıcewallowyou

Steam Hesabımı Nasıl Satabilirim

Arkadaşlar Steam Hesabımda bir sürü oyun var 255 TL'ye satıcam fakat nerde satıcagımı bılemıyorum bıldıgınız bı sıte varmı satabilecegim ?
  17. ıcewallowyou

8k sistem toplarmisiniz

eyw öneri için
  18. ıcewallowyou

8k sistem toplarmisiniz

75hz evet
  19. ıcewallowyou

8k sistem toplarmisiniz

8kya klavye mouse monitornolan bi pc topluyucam ekran karti simdilik en iyidi ne olursa 1300tl ye klavye mouse monitoru aldim yami 6700tlye bana pc toplarmisiniz
  20. ıcewallowyou

Mavi ekran minidup dosyaları

ram mi bozuk yani
Top Bottom