Arama sonuçları: *

1. N

Jose Mourinho imparator olduğunu bir kez daha kanıtladı.

mourinho ile fatih terim kıyaslamak soytarılıktır. kendinizi komik duruma düşürmeyin. neden bütün galatasaraylılar birbirinin aynısı. mourinho galatasaraya gelseydi şu an bütün galatasaraylılar dünyanın en iyi teknik direktörü muamelesi çekiyordu. çok zavallı geliyor uzaktan bakınca.
  2. N

Çözüldü✓ 7900xtx den 5080 e geçilir mi?

bu arkadaşın yanlış bilgilendirmeden uyarı alması gerekli
  3. N

RTX 5090 Sistem Öneri

şu rog hyperion kasasının neyini beğeniyor insanlar hiç anlamıyorum.
  4. N

Bilgisayar Açılmıyor: Sorun Nerede?

ironi mi yapıyosun yoksa dalga mı geçiyosun. hoş değil
  5. N

🔥Ninjutso Sora V2 8k Dongle Artık Piyasada 🔥

adamlar dongle'ı evde yapmış heralde. daha kötü bi tasarım görmedim. insan bari pcbyi gizler biraz.
  6. N

Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2024 - 2025

hönkürdüm sdfljfkhdsgsdgosdgsdgsd. poor you diyorum sana hristiyanca. çoğul ek kullandı var mı bi problem burda birkaç yüz kişi noel şapkası koyacağız birkaç yüz kişi deme çoğunluk demek ve çoğul ek kullanılması gerekiyor sen gidip takkeni takabilirsin :)
  7. N

360 hz 0.5 ms monitor arıyorum

başka birinin iade ettiği malı sana kaktırmaya çalışmışlar
  8. N

360 hz 0.5 ms monitor arıyorum

https://www.gaming.gen.tr/urun/473700/asus-rog-strix-xg259qns-24-5-inc-380hz-0-3ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-esports-gaming-monitor/?ref=akakce bu var.
  9. N

Cs 2 optimazyon sorunu

cs2 ölü oyun yapıcak bişey yok. sadece senin benim gibi hayatını vermiş insanlar mecburen oynuyor tektük. şahsen valoranttan nefret ediyorum mecburen cs oynuyorum.
  10. N

Cs 2 optimazyon sorunu

cs2de optimizasyon sorunu olamaz çünkü oyunda herhangi bi optimizasyon yok şu an. fps herkesde ölü neredeyse.
  11. N

Çözüldü✓ 1 saat sonra sipariş vericem yorum lütfen (9900x + 4080s)

ssd ve aio kötü diyip asus prime anakart koymuşsun
  12. N

Çözüldü✓ RX 7800XT Mİ? RTX 4060 Tİ Mİ?

canlı yayın yapıyorsan nvidia encoderlar daha başarılıdır amdye göre. nvenc h264 ile çoook az performans kaybı ile canlı yayın yapabiliyorsun.
  13. N

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

amazonun mu snerjinin mi ?
  14. N

amazonda ilgili redditte bi araştır istersen. ben de çok severim amazonu ama onun da rezillikleri çok var yani. hiçbir firma süt değil. benim demek istediğim şey her firmanda böyle şeyler nadiren de olsa yaşanır. bi firmayı bu kadar lekelemek normal değil.
  15. N

bence abartıyosunuz. her firmada hemen hemen böyle rezillikler yaşanıyor. sadece yaşayan insan bu kadar yaymadığı için bizim haberimiz olmuyor. s.nerji 20 yıllık bir firma. birkaç çalışandan kaynaklı tatsız bir olay yaşanmış ama bu hep böyle olacak diye bir şey yok eminim ki herkes dersini...
  16. N

Çözüldü✓ I9 14900k için sıvı soğutma önerisi

bi insan için 14900k nasıl daha iyi olabilir merak ettiğim için soruyorum. aklıma sadece kış günlerinde doğalgazım yok odayı işlemciyle ısıtıyorum falan geliyo.
  17. N

Öneri Klavye, Mouse, Kulaklık gibi ekipmanlara ihtiyacım var. Önerileriniz nelerdir?

bu yorumdaki ürünler güzel. mousepad için şunu söyliyicem en iyi mousepad sana en uygun olandır. speed istiyorsan ona göre mousepad seç control istiyorsan ona göre. ikisini de istiyorsan ortalama bir şey diyorsan razer gigantus v2 falan bakabilirsin. spirit of aim de fena mousepad değil. ninjutso...
  18. N

BENQ ZOWIE XL2566K MONİTÖR

hala 540 hz atıyo o kadar sıkıntılı bir kafa var ki arkadaşta. şu an cs2de bile özellikle dm serverlarda 7800x3d ile bile 300 fps sabit alınamıyor. dünyada valorant hariç hiçbir oyunda profesyonel oyuncular bile 360hz üstüne kesinlikle çıkmıyor dünya kadar paraları olsa bile. valorantta da 360...
  19. N

Omuzlarımda çıkıntı var

haa tamamdır
Top Bottom