Arama sonuçları: *

1. L

Valorant hesap alıcagim bir site varmi

ben satın aldım kardeşim site üzerinden alıyorsun sordum adama bütün bilgileri karşılayabilirmisin ilk epostayı verirmisin diye adamın öncesinden satın alımları duruyor epostada faturalar ve 3 aydır kullanıyorum sorunum yok 1616246140 şuan istesede geri alamaz her bilgisi var ve öncelikli...
  2. L

Valorant hesap alıcagim bir site varmi

agam daha ucuza geliyor 1616245946 ben aldım hesabın ilk epostasıyla ve diğer bilgileriyle alırsan sıkıntı olmuyor
  3. L

11-12K BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ

nereden aldın acaba oraya bakıcam
  4. L

11-12K BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ

amd ekran kartı istemiyorum nvidia olursa müthiş olur rtx 3060ti ile alıcaktım sıkıntılar var sistem bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  5. L

10-11k bütçem var yayın yapacağım bilgisayar önerisi

kanka zamanım var zaten ben şimdiden bakmaya başladım dart1 düşünüyordum ilk çıktığında fiyat 9999 biliyorsunuzdur 3070 ekliyip alıcaktım fakat 16k olmuş fiyatı
  6. L

10-11k bütçem var yayın yapacağım bilgisayar önerisi

10-11k bilgisayar alacağım normalde rtx 3060ti pc bulmuştum itopyada fakat şuanda parçası değiştiğin için stok durumlarından 14k olmuş nvidia ekran kartı olursa sevinirim
  7. L

Dart1 sistem için indirimle kod istiyorum

Dart1 sistem için indirimle kod istiyorum bilgisayarım aşırı eskidi bilgisayar alacağım fakat çok pahalı olduğundan sistemler doğru zamanı bekliyorum
Top Bottom