Arama sonuçları: *

1. HaYaLiÇiNDe

Xbox gamepad garanti süresi sıkıntısı

18.01.2025 tarihinde sipariş ettiğim gamepadim 22.01.2025 tarihinde elime uğraştı garanti süresini sorguladığımda 12.08.2026 tarihine kadar süresi olduğunu gördüm yani 5 ay önce başlamış bunu nasıl düzeltebilirim acaba
  2. HaYaLiÇiNDe

Asus rog delta s wireless alınır mı ?

2. el bir tane buldum 19 ay garantisi var mikrofonu bence idare eder ama kötü diyenler var sizde 4700 tl ye alınır mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-asus-rog-delta-s-wireless-sifir-urun-1205778500/detay
  3. HaYaLiÇiNDe

43 bin tl yr alınır mı

Fotoğrafları attı doğru bilgisayar kontrol ettim seri numarasından 1724869816 Aynen bu model
  4. HaYaLiÇiNDe

43 bin tl yr alınır mı

Fiyatta daha düşmem diyor testlerini alacağım zaman yaptıracağım yani bir hafta sonra sizce fiyatı iyi midir? hocam
  5. HaYaLiÇiNDe

43 bin tl yr alınır mı

2. El 10 ay kullanılmış nitro 16 alınır mı bu aralar çok ısınıyor diye şikayetler geliyormuş ama fiyatına göre 4070 ve tyzen 9 sunması mükemmel sizinde fikirlerinizi bekliyorum sizce almalımıyım Bilgisayar linki
  6. HaYaLiÇiNDe

Çözüldü✓ Hepsiburada indirimi gözükmüyor

Hepsi burada üzerinde sepette %5 indirim gösteriyor ama sepette indirim olmuyor sabah baktığımda vardı akşam almak için girdiğimde indirim gözükmüyor yani yansımıyor sepete ne yapmam lazım Alacağım laptop acer nitro 16
  7. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Kanka ben indirimde aldım normal fiyatı 35 bin tl 32300 e aldım ben o yüzden dedim
  8. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Asus tuf a 15 serisi 7735 4060 lı modeli 1720891668 Hiç kullanmadım indirimde iken fazla araştırmadan aldım cihaz tv nin yaptığı teslere baktım cs2 de bile 92 dereceyi gör0yor ben 80 85 max gören bir pc arıyorum o yüzden azer nitro 16 alacam büyük ihtimal
  9. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Hepsi burada ben 32300 tl ye almıştım şimdi 35 36 ya satıyorlar bence sorf fazla kar etmek için bile alırlar ama bekliyecez
  10. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Laptop çok ısınıyor asus tuf a15 modeli bende daha iyi bir modeli tekrardan hepsi burada üzerinden alacam diye iade talebine bildirdim ki öyle yapacam azer nitro 16 alacam iade olursa olmasa 95 derece sıcaklıkla oynarım artık ne yapiyim
  11. HaYaLiÇiNDe

Laptop'um iade edilirmi

Hepsiburada üzerinden laptop satın aldım cihazın kutusu açıldı ama sadece bios a bakıldı onun dışında windows yüklenmedi ve her şeyi tas tamam bir şekilde iade etmek için gönderdim kutusu açıldığı için iade edilmeme durumu olurmu kutusu açılmış ürünlerde iade yok diyorlarda bilgisi olan varsa...
  12. HaYaLiÇiNDe

🔥Çeki̇li̇şsi̇z Hedi̇ye 20 Adet Ekran Karti

büyük ihtimal mining yaptığı 1660 süperler olur diye tahmin ediyorum
  13. HaYaLiÇiNDe

obs ile çekilen video donuyor

hangi ayarı yaparsam yapiyim video kaydını ekran kartı ile alıncada video donuyor işlemci ile alıncada sistem bilgilerim işlemci 10100f ekran kartı gigabayt 1660 süper bilgisi olan varsa dönüş yapabilirmi kafayı yemek üzereyimde
  14. HaYaLiÇiNDe

Rainbow six siege nerden almak daha mantıklı?

oynayabiliyormusun kanka
  15. HaYaLiÇiNDe

rainbow sixeige ubisoft connectted hatası

sanırım evet
  16. HaYaLiÇiNDe

rainbow sixeige ubisoft connectted hatası

valla bende epic games ten ac odysey aldım 130 gb indirdim ama bir türlü ubisoft connected bağlayamadım o kadar para çöpe gitti oynayamadıktan sonra yada bulan olursa oda yazsın bana
  17. HaYaLiÇiNDe

ramlarin mhz yükselmiyor

eyw anladım kanka işlemci 10100f desteklemiyor demekki
  18. HaYaLiÇiNDe

ramlarin mhz yükselmiyor

hocam ramlarim 3200 mhz ama bios güncel olmasına rağmen 2000 küsürde çalışıyor değiştirmek istedim biostan ama olmadı ne yapmam lazım doğdu yaptığımada eminim anakart modeli b560m-k
  19. HaYaLiÇiNDe

ramlerin mhz yükselmiyor

hocam ramlarim 3200 mhz ama bios güncel olmasına rağmen 2000 küsürde çalışıyor değiştirmek istedim biostan ama olmadı ne yapmam lazım doğdu yaptığımada eminim anakart modeli b560m-k
  20. HaYaLiÇiNDe

Bios güncel olmasıra rağmen ramleri 3200 mhz alamıyorum

Yeni aldığım sistemde bios güncellememe rağmen ramler halen 2133 mhz de çalışıyor anakart b560m k ve güncel sürüm bios yüklü yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım ve şu anki bios sürümü 1410
Top Bottom