Arama sonuçları: *

1. C

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

msi monitör alınmaz, 1 kez 4k 60 hz modelini aldım 3 ölü piksel çıktı, ilk fotodaki gibi sol üstte panel daha içeri girikti, bakarken çok rahatsız edici gözüküyor, bide adaptöründe biraz coil whine vardı, zaten renkleride doğru vermiyor, kırmızı tonları sıkıntılı pembe gibi gözüküyor (sitelerde...
  2. C

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

fiberde modem ücretinin 35 tl oldugunu teyit eden var mı, sırf o bile bu kampanyaya geçme sebebi olabilir, normal paketlerde 75 kitliyolar :uzgunpeepo: şuan 200 mbit paketteyim wifi 5 router var, acaba 500 lüğe geçsek wifi 6 modeme geçirtme şansımız var mıdır aynı ücretle
  3. C

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

her izlediğinde bu his oluyosa sıkıntı, mesela 15-20 tane dizi izliyosam sadece 1 tanesi bu hissi verebiliyor, oyunda aynı şekil gerçekten iyi bir yapım olması lazım last of us gibi, tüketimin ne kadar çok artarsa o zaman seçicilik başlıyor, daha az etkileniyorsun
  4. C

İ3 12100 f %100 kullanma sorunu

12100f 4 core 8 thread işlemci hala macun falan diyen var kopmalık, upgrade edebiliyosan 12400f al 2. elini uyguna bulursun 1737638059 ayrıca sorunun sonradan olduğunu düşünüyosan yazılımsal olarak, temiz bi win 10 22h2 kur, hiç update yapma, virüsten korumayı kapat, windows updateyide tamamen...
  5. C

Teknolojik gelişmenin sınırlarına geldik mi

hem pc sektörü hem telefon sektörü sabit kaldı, pc de %20 kas gücü %40 yazılım gücü ayağına veriler sallıyor, bari verimliliği artır oda yok, telefon sektörüde %30 cpu gücü çak, %50 kamera performansı çak, aslında yenilik yok, sadece sayılar oranlar değişiyor
  6. C

Yardım SSD sağlığı aşırı düşük

o kadar okuma yazmaya iyi bile dayanmış, 2.5 yılda normal kullanıcının 5-6 yılını yemişsin, ucuz kioxialar zaten iyi değil, şu görüntüye yapabilceğim tek yorum parasının hakkını vermiş (kağıt üstü verilerini saymazsak)
  7. C

Yardım Rdr2 de 4060ti (asus dual) 80 derece oluyor

80 dereceyi kaç rpm de görüyosun, asus gpu tweak yüklümü
  8. C

Sıkışmış pixelmi ölü pikselmi

m2n5500 de bendede oldu, ilk aldığımda fark etmedim yada yoktu, 2 ay sonra silerken senin gibi siyah koyu bir ekranda yeşil nokta gördüm, ölü piksel gibi geldi bana, denediğim bi msi de de öyleydi, ayrıca nasıl bişeyse dibine girmedikçe orta açıdan bakınca gözükmüyor, başlat çubugunun biraz sağ...
  9. C

🔥İndirim Ps5 Pro 35.297₺ + Peşin Fiyatına 6 Taksit!

başlık yanıltıcı sadece worldde 6 taksit yazıyor, diğer kartlarda komisyon biniyor
  10. C

Sahibinden.com. vergi vergi vergi

şuan param güvende ilanı satın ala girince alıcı olarak param güvende komisyonunu gösteriyor, sizde komisyon nası çıktı ki
  11. C

Format için AtlasOS vs Windows 10 performace Edition

genelde revi öneriyo valocular
  12. C

Fitnessa başladım ve kolumun bi kısmı aşırı ağrıyor

tam tarif = hamlık ağrısı, 1. günden sonra 3-4 gün off ver, 5. gün açılmaya başlar bu sefer çalışmadıgın diğer bölgeleri çalışırsın, hamlık ağrısı düşe düşe 2 haftaya kalmaz normal kıvama gelirsin bidaha yaşamazsın
  13. C

Sony INZONE M9 Monitör Nereden Bulunur?

bilkom gibi sony distrübütörlerine (belki tv satan bayiler gibi) tek tek mesaj atsan anca öğrenirsin, ama fiyatı hoş olmaz heralde, fiyatı hoş olcak olsa çoktan getirirlerdi, belki talep üstüne 1 stok çekerler ama usd+kdv fiyat çekmeleri muhtemel
  14. C

Bu videodaki müziği bulabilir misiniz ?

açıklamada yazıyo o değilmi
  15. C

PS5 Upload Hız Sorunu

sen tüm cihazlarınla ps sunucularına test yapmıyosun ki, ps deki testin karşılığı twitch banwidth test gibi yurtdışına olan çıkışlara bakmak lazım, bandwith testte sıkıntı yoksa o zaman ya solun ps sunucularına hızı düşük yada doğrudan ps de sorun var, deneme yanılma olmadan sorun çözülmez
  16. C

PS5 Upload Hız Sorunu

sorun superonline, yd çıkışlarını akşamları kıstıkları için yayıncılar bile droplı yayın yapıyo, twitch bandwith test yap anlarsın zaten yurtdışının leş olduğunu, özellikle akşam üstü - akşam - gece olarak her saat başı yap. ps sunucularında benimde türknette hızım yavaştı tt geçtim hızım düzelmişti
  17. C

Forza horizon 5 mi 4 mü daha iyi

4 ün haritası çok monoton hızlı sıkıyor, kesinlikle 5, 5 hem daha canlı festival havası sayesinde, hem haritası geniş, otobanıda güzel, dlc leride fena
  18. C

Gaming.gen.tr PC HOCASI-GG12 Sistemini Aldım Ama Coil Whine Sorunsalı

malesef cw ye çözüm yok, amd kartlarda nedense cw bi tık fazla gibi geldi banada, ayrıca amd X asusta çok fena cw var, 2 arkadaş asus dual 6700 xt almıştı onlardada benzer ses var
  19. C

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

tamam c*mnet çalışanı herkes ikna oldu, facebook grubunda bu konuda tt ye suç atana 1 ay bedava mı veriyolar, altyapı aynı diye aynı kalitede hizmet alamazsın, herkes kendi aktarımından ve sunucusundan sorumludur. ucuz iss lerin yoğun saatte çökmesi normaldir, hiçbirinin tt kadar kapasitesi yok.
Top Bottom