Arama sonuçları: *

1. nowdead88

Kablosuz Kulaklık arıyorum

Bugğn bu markanın bi kulaklığı 700 bandında yazıyordu forumda gördüm ama pek bilgim tok gaming kulaklık için birisi yardımcı olur herhalde
  2. nowdead88

PLAY STATİON PLUS YENİLENİNCE OYUNLAR KALIR MI

Oyunlar ps plustan kalkmazsa devam edersin oynamaya zamanında spiderman oynuyodum plustan kaldırdılar yeni ayda mal gibi kalmıştım oyunda pahalıydı :(
  3. nowdead88

Youtubeda canlı futbol izleyince bulanıklaşıyor

Youtubeden hangi maçı izliyorsun ki
  4. nowdead88

Instagram Reels nedir bu olay?

Keşfete düşsün diye yapıyorlar sanırım bir kaç tane yapılınca tutarsa herkes yapıyor tutuyo diye pek bilgim yok valla
  5. nowdead88

❌İndirim Bitti! Xiaomi redmi watch 4 1.999TlL

Hocam bunun özellikleri watch 5 active den iyi midir? cuma günü watch 5 fiyatı düşerse almayı planlıyorum
  6. nowdead88

Anker space one 250 tl kupon ile 2534 tl

1200 düşmüşlüğü var yakın zamanda bekle bence düzeltme mesajlar gözükmedi pardon
  7. nowdead88

Bende kullanıp alacaktım dostum alana kadar sömürmüşler efsane250 idi sanırım büyük harflerle
  8. nowdead88

Anker space one 2499 tl hepsiburada

Anker Soundcore Space One Aktif Gürültü Engelleyicili Kablosuz Kulaküstü Kulaklık - 40 Saat Oynatma Süresi - ANC - Bluetooth 5.3 -AI Destekli 3 Mikrofon - Siyah https://app.hb.biz/phwGeMGh9VSJ Fiyat biraz daha düşmüş eskiye göre 250 tl kupon diyor ama ben göremedim gören varsa yardımcı olabilir mi
  9. nowdead88

Dostlar hepsiburada anker kulaklıklara 250 tl kupon vermiş space one 2534 TL'ye geliyor zaten almayı düşünüyordum acaba fiyatı daha düşermi yada black fridey beklemek mantıklı olurmu
  10. nowdead88

Anker kulaklıklar fiyatlar daha düşer mi

Dostlar neredeyse 1 aydır anker kulak üstü modellerini inceledim q30 yada space one için karar verdim aslında space oneın malzeme kalitesi bir tık kötü gibi gelmişti ilk denediğimde fakat bugün mediamarktta tekrar inceledim o ladar da kötü değil gibi geşldi şuan iki üründe trendyolda dip fiyatta...
  11. nowdead88

🔥İndirim Anker 2K 360° Gece Görüşlü IP Kamera 🔥😱794 TL ( DİP FİYAT)

Bu model açık alandı ıslanırsa falan sorun çıkarabilşr sanırım bu iç mekan yada ev kamerası olarak geçiyor aynı markanın şarzlı kablosuz yada gğneş panelli dış mekân kameralarını görmüştüm
  12. nowdead88

Arkadaşın dediği gibi tam olarak sağa doğru 360 derece dönmüyor belirli bi derece sağa doğru dönünce sınıra geliyor ama aynı şekilde sola da öyle döndüğü için sıkıntı değil yukarı aşşağı olarakda kamerayı yere koyduğunda tam dik olarak yukarıyı görmüyor (tam derece bakmadım kendime göre anlattım...
  13. nowdead88

Kendi kablosu ve adaptörü vsr takıyorsubuz çalışıyor çıkarıyosunuz kapanıyor öyle söyleyeyim
  14. nowdead88

Dostlar ürün bir kaç gündür bu fiyatta ben aldım aktif olarak evde kullanıyorum konuşması güzel aldığı ses güzel yeterli yapay zekası sürekli bildirim gönderiyor birini gördüğünde yada ses duyduğunda ayrıca kendiniz uygulamadan istediğiniz tarafa çevirip izleyebiliyorsunuz gece moduda güzel bu...
  15. nowdead88

❌İndirim Bitti! 🔥Xiaomi Redmi Buds 6 Play 275TL! (Pazarama İlk Sipariş)

Ben sepete ekleyemiyorum sepeteydi bi kaç saat önce fiystı seğiştirmişlerdi şimdi tekrar 400 yapmışlar ama eklenmiyor
  16. nowdead88

❌İndirim Bitti! Spigen 30W Type-C Adaptör 199 TL 🔥🔥🔥🔥

Eyvallah kral 260 gibi bir fiyatı vardı alsammı diye düşüniyordum iyi oldu
  17. nowdead88

Öneri 2k civarında kablosuz kulaklık

Biraz daha yukarı çıkıp anker liberty 4 modeline bakabilirsin güzel kulaklık daha önce arkadaşım sayesinde deneyimlemiştim ama pro yada normal arasında fsrkları hiç bilmiyorum sanırım pro olmayan model 2.400 bandında bulma furumu var
  18. nowdead88

Telefonumu satmalı mıyım

Amacım pek para harcamak değil eldeki cihazı para ödemeden yada cüzi bir miktara yenilemek o konudan mantıklı olurmu diye düşündüm ama sizin dediğiniz takas desteği nasıl oluyor yada nasıl bir fiystlandırma sistemi var
Top Bottom