Arama sonuçları: *

1. B

ASP.NET Core ile API geliştirmeyi nasıl öğrenebilirim?

Merhaba arkadaşlar, .NET platformunda çalışıyorum ve şu anda API geliştirme konusuna odaklanmak istiyorum. ASP.NET Core Web API ile nasıl başlangıç yapabileceğim konusunda önerilerinizi bekliyorum. Amacım restful API'ler oluşturmayı öğrenmek ve özellikle Entity Framework Core, jwt ile kimlik...
  2. B

Yazılım sektöründe iş aramak

Merhaba arkadaşlar, Kendimi yazılım alanında geliştiriyorum ve şu an .NET ve React üzerine çalışıyorum. Kariyerimi full-stack - back-end geliştirici olarak inşa etmek istiyorum ve şu sıralar aktif olarak iş arayışındayım. .NET tarafında API geliştirme, MVC projeleri ve dinamik web siteleri...
  3. B

2000-2500TL klavye önerisi

%100 klavye kullanmak istemiyorum pek ya, %75 falan alacağım gibi duruyor tam emin değilim şu anda
  4. B

2000-2500TL klavye önerisi

Dostlar selam, Başlıkta da belirttiğim gibi klavye arayışındayım şu anda Gamepower Overlord kullanıyorum bir sıkıntısı yok ama değiştirmek istiyorum. Yazılım ile de uğraştığım için sessiz bir switch arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
  5. B

Monitör yapışkanı açılıyor

Şuan hafif bastırdım tekrar yapıştı mesela, ama açılan yerde gene bi ışık problemi mevcut. Dediğin gibi servisi arayıp sorayım ben teşekkür ederim.
  6. B

Maalesef hocam geçen sene mayısta bitti garantisi. Benim de ilk defa başıma geliyor böyle bir şey, hani ısınıyor ve bu yüzden yapışkanı açılmaya başladı desem ısınma veya başka bir sorun da yok monitörde
  7. B

Dostlar selam, ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitörümün "sanıyorum ki" yapışkanı açılmaya başladı ve ışık sızması oluyor, Yapıştırır gibi bastırdığım zaman bir süre tutuyor fakat daha sonra tekrardan açılıyor. Bunun sebebi nedir ve çözebileceğim bir yöntem var mı?
  8. B

2003-2004 Sergen Yalçın koleksiyon forma ne kadar eder?

Dostlar selam, Elimde Beşiktaş 2003-2004 10 numara sergen yalçın çubuklu forma bulunuyor hiç giyilmedi. Formanın ederi hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
  9. B

2003-2004 Beşiktaş Sergen Yalçın Koleksiyon Forma

Dostlar selam, Elimde Beşiktaş 2003-2004 10 numara Sergen Yalçın çubuklu forma bulunuyor hiç giyilmedi. Formanın ederi hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?
  10. B

PSU-KASA Önerisi

https://www.incehesap.com/gamepower-dark-side-argb-atx-kasa-550w-fiyati-46451/ ne diyorsunuz buna
  11. B

PSU-KASA Önerisi

500-700 arası 80+ bronze sertifikalı kasa+psu bulursam çok tatlı olur 1596135362 Maalesef bu kadar çıkamam
  12. B

PSU-KASA Önerisi

Arkadaşlar 550-650WATT arası bir PSU ve kasa arıyorum yardımcı olursanız teşekkürler. Kasa ve PSU birlikte de olabilir ayrı da önerilerinizi bekliyorum. Gigabyte A320 S2H Sapphire Pulse RX570 8GB OC Ryzen 3 3300x Corsair lpx 8gb 3000mhz
  13. B

Yardım PSU'm Yetecek mi Bilmiyorum

Şuanlık bütçe ayıramıyorum o yüzden bunu kullanacağım bir sorun yaşamam herhalde teşekkür ederim hepinize
  14. B

Kasanın içinde bu var dolayısıyla 300-400TL psu ya vermek yerine bunu kullanmak şuanlık daha iyi olabilir 1590939230 Cevap yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Peki sıkıntı çeker miyim uzun süreli kullanım vs.'de? 80+ sertifikası da yok pek anlamıyorum da
  15. B

Arkadaşlar sistem topluyorum ve kasayı 2.el alacağım içinde INCA'nın IPS500W isimli psu su var RX570 4GB ve RYZEN 5 1600 kullanacağım. Yetecek mi, sıkıntı çıkartır mı yardım edebilirseniz sevinirim teşekkürler :) Şuraya da psu'nun linkini bırakayım...
Top Bottom