Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Lenovo Legion R27QE Hoparlör Sorunu

monitörde hoparlör yok ki .D
  2. K

🔥İndirim Nike Court Vision 2379Tl

42.5 yok üzdün
  3. K

🔥İndirim 🔥 Amazon Prime Özel Yayla Kırık Pirinç 1 Kg 25TL 🔥

kırk pirinç daha çok dolma gibi şeylerde kullanılıyor, direkt pilav yapınca çok iyi değil bence.
  4. K

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Maşallah :D neyle alabildiniz bu kadar? tüyosu nedir?
  5. Su geçirmez Esnek RGB Neon Led Şerit

Su geçirmez Esnek RGB Neon Led Şerit

Kutu içeriğini tamamen paylaştım, sadece çalışıyor mu diye baktım ve bir sıkıntısı yok. Kumandası mevcut, isterseniz telefona uygulama indirip kontrol edebilirsiniz. Uzunluğu 3 Metre. Şarkıya ya da mikrofona duyarlılığı mevcut ayarlayabiliyorsunuz. EFT'den sonra adresinize Alıcı ödemeli kargo...
  6. K

❌İndirim Bitti! Maono PM320 XLR Stüdyo Mikrofonu 1088₺!🔥

1-2 ay içinde arkadaşım yurt dışına çıkacak, ondan giderse bir şeyler rica edeceğim :D Kullanıyor musunuz bunu? işinizi görüyor mu ?sanırım 1 kanal var. En kötü ihtimalle gitar + vokal bağlayamak istiyorum, 2 kanal olursa çok iyi olur benim için.
  7. K

Müzik öğretmeniyim ufak bir kayıt alabileceğim ortam yapmak istiyorum da siteyi ve markayı pek duymadım biraz eski sanırım.
  8. K

satıcı iyi mi? cacık bir şey çıkmasın? mixer de almayı düşünüyorum, 1k fiyata iş yapar mı ki bu
  9. Ajazz Aj159 pro

Ajazz Aj159 pro

Ajazz Aj159 pro almak istiyorum arkadaşlar, beyaz renk tercihim ama elinizde yoksa siyah da olur.
  10. Ajazz Aj159 APEX

Ajazz Aj159 APEX

Ajazz Aj159 APEX almak istiyorum. Satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim. Önceliğim beyaz renk, ama başka renk satacak olursanız yine bakarım
  11. K

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

aynı soruya bende cevap bekliyorum ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum
  12. K

sağol ustam, burda pro stoğu yok sanırım
  13. K

eklediğin linki atabilir misin
  14. K

yeni telefon tabletlerden yapıyom hiç olmadı, nasıl yaptın hocam :D , çark felan döndürüyo %89 veriyo gidiyom ama fiyatı düşmüyo
  15. K

Etrafımda kimse yok, biri bana da almaz mı :D
  16. K

Çözüldü✓ Display port no signal diyor

çözüm olarak ekle de arkadaşlar görsün
  17. K

Sevindim hocam, bu sorun için yapmadığım kablo, bios güncellemesi vs kalmadı, fişi çekip takmıştım olmuştu :D hadi geçmiş olsun
  18. K

kanka monitörün güç kablosunu prizden çek başka prize tak bende şakasız düzeltmişti, çıkardıktan sonra 3-5 dk bekle
  19. K

🔥İndirim Maono PM422 USB Kondenser Mikrofon 2170₺

eğer olursa yorumları bekliyorum
  20. K

İnternet sağlayıcı önerisi lazım

Millenicom nasıldır acaba? 1000 mbps fiyatı uygun ama ping durumlarını bilemiyorum. Son zamanda iptal eden arkadaşlar vardı sürekli 1736439324 Yaşadığım yer Urfa Siverek eğer önemliyse
Top Bottom