Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

6.000 TL'ye 1080 Ti Alınır mı?

idare etmeyecek seviyeye yaklaştı rx570/580 şuanda 8 gb vram harici pek + sı yok (hikayeli oyunlar özelinde konuşuyorum online oyunlarda 5600 ile hala cayır cayır oynatır)
  2. Necromancerr

6.000 TL'ye 1080 Ti Alınır mı?

4-4.5k üstü verilmez o karta rx6600-6700 gibi yeni kartlara bak derim 1739996461 2k ya rx570 aynı performans güldürdü ama onun harici dediklerin doğru ederi 4 max 4.5k
  3. Necromancerr

İpad Pro M2 2022 İOS Sürümü hk

Ben iphone 13 aldım telefonun lansman sürümü ios 15 idi 17.5 ile çıktı telefon ordan hesap et.
  4. Necromancerr

Read dead redemption 2

Açarsa öp başına koy.
  5. Necromancerr

Yardım Spor/gündelik için kulaklık önerisi

https://www.amazon.com.tr/Beats-Powerbeats-Kablosuz-Bluetooth-Kulaklık/dp/B0DT4VXDXM/ref=sr_1_4?adgrpid=124819095790&dib=eyJ2IjoiMSJ9.OI7y3gCou6hgDHSFz-LCMb19x_pWMAfFKIUWU1-l36Gpt-RwB4Z-wJ6XzxNhBNlObgjzQUCN1ccE6XDPuMxKKE0r5tXiE97Pm2Dr903s_IQY0Zme92jcwVzgur8bgm_fOmZ2mhq9LWWFNZcTYLPE87EKLRkQ93U8LcD...
  6. Necromancerr

Yardım Spor/gündelik için kulaklık önerisi

Lastikli kulaklık kullanmayı seviyorsan ve apple telefona sahipsen Airpods pro al derim ben Yada Beats bakabilirsin Apple ile tam uyumlu diye biliyorum (airpods özellikleri hariç) onun harici android tarafı için yorum yapamayacağım.
  7. Necromancerr

Dostlar bu ikisinin farkı ne tam anlayamadım?

B650S te iş görür ama sonradan 3d işlemci takacaksan X870 almaya çalış örnek bu anakart taş gibi şuanda 13k da bu anakart için ucuz ama x870 alamam dersen tomahawk b650 iyidir https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x870-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776135034.html
  8. Necromancerr

Dostlar bu ikisinin farkı ne tam anlayamadım?

Biri Pro serisi biri tomahawk arada segment farkı var onun harici ram desteği farkı var
  9. Necromancerr

Fps sabitlememe rağmen sabit fps görüyorum.

V-Sync açıksa eğer fpsyi sabitler
  10. Necromancerr

Valorant İçin En İyi Mouse Sensörü Nedir?

Valla sıralamada çok insan var yüksek eloda oynayan yazan eden olacağını pek sanmıyorum senin biraz uğraşman gerekiyor youtuberlara yayıncılara gidip falan yada kendi kanalını açıcaksın işte sallıyorum radyant eloda bir gün gibi içerik çıkaracaksın biraz ordan artık şansın varsa yürürsün vs...
  11. Necromancerr

Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)
  12. Necromancerr

Logitech'in lisanslı sensörünü kullanamaz ayrıca rival 3 te SS'in kendi alt-orta arası denilebilecek günü kurtarmalık sensörü var kendimde kullanıyorum. asla 1100 tlyi haketmeyen bir mouse bana hediye gelmişti ordan kullanıyorum aman aman oyunda oynamadığımdan günü çıkartıyor.
  13. Necromancerr

Hero 2,paw3950,Focus Pro Hero 2 zaten Lucitikin superlight 2 vs almayacaksan eğer hero2 yi ele, 3950 bakabilirsin.
  14. Necromancerr

Çözüldü✓ 9800x3D +DeepCoolLS520SE

Undervoltsuz gitmez, kısa süre idare eder ama zorlar işlemciyi uzun saatler 95 derecede çalıştırmak ömrünü yer. işte valla hocam işe yetişicem siz bakarsınız :)
  15. Necromancerr

Ekran kartı takılımı

Onlar yedek kasayı toplarken içinden çıkarılan (mesela ekran kartı braketi ilk fotoğraftaki) parçalar koyuluyor anakart kutusuna senin yapacağın bir şey yok gibi ekran kartını taktıktan sonra Belki windows kurulu değildir windows kurman gerekir vs
  16. Necromancerr

Çözüldü✓ 9800x3D +DeepCoolLS520SE

53 derece işlemci iyi işlemciye yük binen oyunlarda 240mm yetersiz kalabiliyor (9800x3d de) oyunun akıcıysa eğer takılma o kadar sıvı soğutman teklemeye başlarsa ileride 360mm taş gibi bi sıvı soğutma yada üst segment bir kule tipi alırsın bakarsın rahatına o zamana kadar undervolt yaparsın
  17. Necromancerr

Ekran kartı takılımı

Bu kablo tipine ilk geçildiğinde etrafta atx3.0 psu olmadığından dönüştürücü kullanılıyordu o zamandan kalma videolar olabilir
  18. Necromancerr

Çift jak girişli kasaya tek jak girişli kulaklık takma

Dönüştürücü alman gerekli onun için internette satılıyorlar 40-50 ye rahat bulursun
  19. Necromancerr

Ekran kartı takılımı

Evet dönüştürücü kullanmana gerek yok. dönüştürücü normal 8 pin kabloları 12vhpwr'ye çevirmek için var
Top Bottom