Arama sonuçları: *

1. Mithril

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

qwert hocam tatilde sanırım beyler,birkaç gün sonra gelin.
  2. Mithril

Rust AFMF2 Aktif olmuyor

directx sürümünden dolayı kaynaklanıyor olabilir hocam
  3. Mithril

Temu Alt Limitsiz Alışveriş Taktiği

Temu babaya laf yok az ekmeğini yemedim valla.
  4. Mithril

Taktik bu arada gerçekten birkaç saatliğine fixlendi ve tekrar açıldı garip birşekilde. Temu ağam bizimle eğlenir.
  5. Mithril

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjHk86kpNCLAxXnbEECHU27K9sYABABGgJ3cw&ae=1&co=1&gclid=CjwKCAiAn9a9BhBtEiwAbKg6fkYPtMJ5FXSMpoxjugepdPyK3MT19iyWDoz8l-ZDFe3YJYL4QloZDRoCZgsQAvD_BwE&cid=CAASb-RoBF-1Eezr72dPAhLs8KK5WVGTnsKroGnq3iCMnZt6Sv83tTnps56hLh1YQGlbpRqhBJd5xBrzfNar2U5zuwQJFceeEEF2VXwFe...
  6. Mithril

🔥İndirim Old Spice Captain Erkek İçin Terleme Önleyici Jel Deodorant 70 ml 129₺

Önerim yok ama internete terleme önleyici deodorant yazarsanız rahatlıkla bulursunuz(yorumlara dikkat etmekte fayda var).
  7. Mithril

eğer gerçekten terlemeyi önlemek istiyorsan daha klinik olan modelleri alman lazım.
  8. Mithril

Ryzen 3 2200g rx 580 darboğaz yaparmı

Anakartı değişmenize gerek yok bios güncellemek acayip basit bir şey. Attığınız işlemci berbat hocam.
  9. Mithril

Subnautica çok zor geldi ortak lazım

Hocam ne şansızsın nede kötüsün. Oyuna sıfırdan başlıyorsan böyle şeyleri bilmemen gayet normal bir şey. Oyunu 3 kere youtube dan bitirmeme rağmen ben bile bazı şeyleri youtubedan bakıyordum. Şöyle siteler veya youtube kanalları acayip yardımcı oluyor hocam, takıldığınız gibi ara hocam...
  10. Mithril

🔥İndirim Temu ilk sipariş özel 200₺ alt limit fırsatı

Sistemdeki bir açık sayesinde hocam.
  11. Mithril

Deodorantlar tabii ki kişiden kişiye çok değişiyor ama benim şuana kadar kullandığım en iyi deo buydu. Terleme önleyiciliği çok dişe dokunmuyor ama diğer mevzularda çok iyi iş çıkartıyor 1739957860 Her konuda iyi oluyor genelde spreylerden.
  12. Mithril

Yapmaz hocam tabi eğer biosunuzu güncellerseniz.
  13. Mithril

Kaçak xiomi cihazlarda Garanti

Tel yeni sayılır hocam sahibindende falan çıkma bulabileceğini sanmıyorum. Tek çare yan sanayi yada paraya kıyıp orjinal taktırmak.
  14. Mithril

Yapıyor hocam hemde deli gibi yapıyor. En az r5 3600 alırsanız işiniz çözülür ama benim tavsiyem direk r5 5600 alın.
  15. Mithril

🟢 Rtx50 laptopların Tr fiyatlar gözüktü(Asus)

Rogların bizim tarafta gereksiz pahalı olduğuna bende katılıyorum. Hocam şuanda en düşük rtx4080 in 86k dan satıldığını düşünürsek bence 100k dan daha pahalı olur gibi. Hocam çok iyi çıkarım yaptınız. Sizce 18 inç ekranlı ve rtx5070 li laptop Türkiyede en düşük kaçtan satılır?
  16. Mithril

Ve şuanki laptopunuz ile bile hâla birsürü oyunu sıkıntız oynayabilirsunuzdur muhtemelen o kadar vakit geçmesine rağmen. İyiki almışsınız hocam, zaten piyasa rtx30 serisi civarlarında çıldırmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam.
  17. Mithril

Allah inşallah nasip eder ama yeni nesil için bi 2-3 ay daha beklemek lazım sanırım. Herkes ucuz olanları aldığı için ucuzların piyasası yine az daha mantıklı bence ama pahalı olan laptopları az kişi aldığı için sizin dediğiniz gibi kim kime geçirirse mevzusuna dönüyor. Siz yine iyi...
  18. Mithril

Zorunluluk kadar berbat bir şey yok gerçekten. Bende laptop almak için kasamı sattın maalesef. En son hatırladığım rtx3050 laptoplar 24k dan başlıyordu ne ara yükseldi o kadar. 1739912040 Umarım birkaç ay önce rtx4080 li razer blade 18 i almadım diye pişman olmam.
  19. Mithril

Tr de her şey mümkün hocam heleki millet kazık rtx5080 leri ve rtx5090 ları o fiyattan aldıktan sonra satıcıların fiyatları düşüreceklerini hiiiç sanmıyorum artık.
Top Bottom