Arama sonuçları: *

• Users: colorlessmoonxiii
  • Content: İkinci el ilanları, Classifieds comments, Classifieds items, Classifieds questions, Classifieds question replies
  • Order by date
  1. Lenovo Tab Plus 256Gb 8Gb Ram 2K JBL Hoparlörlü
    Satılmış

Satılık Lenovo Tab Plus 256Gb 8Gb Ram 2K JBL Hoparlörlü

Merhabalar. Tabletimi 10.10.25 tarihinde distribitör garantili olarak aldım. Çok temiz kullandım. Film izlemek için kullanıyordum ve ses sistemi muazzam güzeldir. Laptop aldığım için satıyorum. İnceleme videolarına bakabilirsiniz. Fiyatı son tuttum ve get satışım yoktur. Sorunuz olursa...
    9,000.00 TRY
  2. Phanteks XT V3 mATX Akvaryum PC Kasa

Satılık Phanteks XT V3 mATX Akvaryum PC Kasa

Merhabalar. Ürünüm 2 aylıktır. Şubatın Sonuna doğru Yurtdışından geldi. Türkiyede bulunmayan nadir güzel bir kasadır. İncelemelerine internetten bakabilirsiniz. güç kaynağı içerde bulunmayan en minimal ve havadar kasalardandır. En ufak bir sorunu çiziği vs yoktur. Sistemi değiştirdiğim için...
    3,000.00 TRY
  3. Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180HZ 0.5ms IPS Monitör
    Satılmış

Satılık Lenovo Legion R27QE 27" 2K 180HZ 0.5ms IPS Monitör

Merhabalar. Monitörüm çok temizdir. Sıfırdan farkı yoktur. Sabit yerde kullanılmıştır. Sınıfındaki diğer ekranlara göre aşırı kalitelidir. Legion serisinin monitörüdür. Alındığından beri vesa monitör standıyla kullanıldığından orijinal ayaklığı kullanılmamıştır. Yukarı aşağı ve 360 derece...
    6,000.00 TRY
  4. MSI H620M-E PRO AM5 Anakart 1 Aylık
    Closed

Satılık AMD MSI H620M-E PRO AM5 Anakart 1 Aylık

Merhabalar. Sistemimi yükselttiğim için satıyorum. Herhangibir sorunu yoktur. 18.03.26 tarihinde MediaMarkt tan alınmıştır ve sıfır gibidir. Çok çok az kullandım. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. GET satışım yoktur ve fiyatım sondur. KFG Mevcuttur. İyigünler dilerim.
    2,000.00 TRY
Geri