Arama sonuçları: *

• Users: dodomi
  • Content: İkinci el ilanları, Classifieds comments, Classifieds items, Classifieds questions, Classifieds question replies
  • Order by date
  1. DJI Mini 4K Fly More Combo Drone

Satılık DJI Mini 4K Fly More Combo Drone

Tüm aksesuar ve yedek parçaları kusursuz tamdır. Drone 4 Haziran 2025 tarihinde MediaMark'tan alındı, faturası mevcuttur. Garantisi Haziran 2027'ye kadar devam etmektedir. Hobi amaçlı çekim yaptım herhangi bir problemi yoktur. Fly More Combo modelidir ekstra 2 batarya, şarj istasyonu ve deri...
    17,500.00 TRY
  2. Huawei Watch Fit 4 Akıllı Saat

Satılık Huawei Watch Fit 4 Akıllı Saat

Tüm kutu içeriği kusursuz ve tamdır. Saat 11 Ocak 2026 yılında Vatan Bilgisayardan alındı, kutusu ve faturası mevcuttur. Garantisi Ocak 2028'e kadar devam etmektedir. Temiz ve az kullanıldı, almadan önce inceleyebilir ve deneyebilirsiniz. Saat kullanmaya alışık değilim, kullanmadığımdan...
    3,500.00 TRY
  3. Enermax REVOLUTION III 1000W 80+ Gold PSU

Satılık Enermax REVOLUTION III 1000W 80+ Gold PSU

Tüm kutu içeriği kusursuz ve tamdır. Sadece 1 ay kullanıldı. Güç Kaynağı 7 Nisan 2026 tarihinde GamingGen TR'den alındı. Garantisi, kutusu ve faturası mevcuttur. Topladığım sistemde 1 ay kullandım ardından başka psuya geçiş yaptım. Herhangi problemi yoktur kusursuz çalışmakta. 80+ Gold, PCle...
    5,000.00 TRY
  4. Gigabyte B860 Gaming X Intel LGA1851 DDR5 ATX Anakart

Satılık Gigabyte B860 Gaming X Intel LGA1851 DDR5 ATX Anakart

Tüm kutu içeriği kusursuz tamdır. Sadece 1 ay kullanıldı. Anakart 11 Nisan 2026 tarihinde Amazondan alındı. Garantisi, kutusu ve faturası mevcuttur. Topladığım sistemde 1 ay kullandım ardından başka anakarta geçiş yaptım. Herhangi problemi yoktur kusursuz çalışmakta. Orta segment ATX anakarttır...
    7,500.00 TRY
Geri