Arama sonuçları: *

• Users: fame1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

VALORANT FPS SORUN 90 SABİTTE KASIYOR

İyi günler, Valorantta 245 e kadr fps alan bilgisayarım var, fakat fps im 100 e 90 a düştüğü zaman oyun akıcılıgını kaybediyor kasıyor, 200 den 90 a düştüğü için dalgalanmadan ötürü olur dediler direk 90 a sabitliyorum 90 ın altına kesinlikle düşmüyor pc ısınmıyor bile kısıtladıgım için fakat...
  2. F

valorant 1024x768 te siyah bar sorunu

iyi günler valorantta çözünürlüğü 1024x768 yaptığımda siyah bar oluyo ekranın altından ve üstünden bunu çözmek için Nvidia çözünürlük ayarlarıyla denedim her şeyi olmadı oyunun dosyalarından gerekenleri yaptım kesinlikle düzelmedi başka bir çözüm önerecek var mı
  3. F

csgoya girince mikrofon sesimi kötü iletmeye başlıyor

csgoya girdiğim zaman mikrofon bozuluyor fakat mikrofonu başka bi girişe taktığım zaman düzeliyor tüm girişleri tek tek deniyorum çözümü var mı acaba
  4. F

OYUN DEĞİŞTİRİNCE MİKROFON BOZULUYOR

İyi günler değişik bir sorun yaşıyorum Valorant oynarken mikrofonumda bir problem yok fakat csgoya girdiğim zaman sesimin hışırtılı anlaşılmayacak şekilde gittiği söyleniyor ve mikrofonun takılı olduğu usb girişinden çıkarıp farklı bi usb girişe takıyorum sesim düzeliyor bu seferde valoranta...
  5. F

İnstagram Reels Videolarrrrrr

İnstagramda 100 takipçim varken reels videom 210 görüntülenme alıyor ve hesabım gizli bu neden olabilir?
  6. F

VALORANT E-PİN HATASI

Merhaba ben bugün trendyol üzerinden 3 adet e-pin aldım bozdurmaya girdim oyuna sayfa baya yavaştı ilk e-pini başarıyla bozdurdum 2. ve3. de bilinmeyen bir hata oluştu tekrar dene yazısı geldi bende tekrar denedim bu sefer bu e-pin kullanılmış demeye başladı hesabımada vp düşmedi bu durumda...
  7. F

6500 TL Bütçeye kasa sistem tavsiyesi

6500 TL ye fiyatt performans ürünü tavsiyeniz var mı acaba , indirim olabilecek ssayfaları da söylerseniz sevinirim.
Geri