Arama sonuçları: *

1. U

Termal macun rampage tm-501

Selamün aleyküm güncel olarak ryzen 5 pro 5650 g apu sistem kullanıyorum sogutucyu macun değişmeden 3-4 kere sokul geri taktim şuan valorant oynarken en az 75 dereceleri görüyor hala orjinal macunu ve sistemi geçen sene Mayıs'ta aldım ve sürekli aktif kullandım şimdide rampage tm-501 macunu...
  2. U

termal macun değişimi

beyler ben 18 mayısta bi tane incehesaptan apu sistem aldım 16gb ram ryzen 5pro5650 g vs var 3 ay 10 gün fln oldu alalı ama aşırı derecede kullandım gece gündüz baya feci kullandım adanada yaşıyorum valorant oynarken mesh kasada 75 80 dereceleri görüyor yavaş yavaş ufak drop lar giriyo sizce...
  3. U

kasama fan alıcam önerirm

sa apu sistem kullanıyorum kasam bitfenix nova mesh siyah işlemcim adanada oturduğum için valorank oynarken 76 77 dereceleri görüyor bunun için kasama uygun fiyatlı 100 150 liralık fan arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  4. U

AMD Radeon software renk ayarı yok

Beyler şimdi benim işlemcim ryzen 5 5650 g apu benim ekran kartı Radeon HD grafik şimdi ben AMD software sildim sonra tekrar yükleyince bu özel renk yeri ve sağ üstteki ayar sekmesine tıklayınca ekran kısmı yok bunu. Nasıl yapabilirim PC sifirlasam olurmu
Geri