Arama sonuçları: *

• Users: By Efrect
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

BIOS'tan Secure Boot kapatınca ekran gelmiyor

Anakartım B450M-A Pro Max, işlemcim R5 5600, ekran kartım GTX 960 4 GB. Sisteme Linux kurmak için Secure Boot'u kapatmak istiyorum ama kapatınca bilgisayar görüntü vermiyor. BIOS'u sıfırlayınca görüntü veriyor. 1 yıldır falan bu sorun yüzünden BIOS'u elleyemiyorum bile. Bilgisi olan birisi...
  2. B

2500 TL civarı kablosuz mouse önerisi

başlıkta dediğim gibi 2500tl civarı bütcem var kablosuz bir mouse arıyorum. şuan aklımdaki mouseler darmoshark m3s pro, vxe r1 pro, aj159 apex. bu fiyata daha iyi biliyorsanız onuda önerebilirsiniz.
  3. B

HP Laptop'da Linux Mint Kurulmuyor

Arkadaşım HP Laptopunda Linux Mint kuracak,USB'yi vs. hazırladı ama bios ayarlarından her şekilde usb hard drive yi en üste alsakta linux mint setup yeri yerine windows açılıyor yardım edermisiniz
  4. B

Linux Mint Disk Ayırma

Windowsu Linuxun yanına kurmak istiyorum ve bunun 2 yolu var. 1.si windows indirip sonra bidaha linux kurmak (bu 2 3 saat süreceği için yapmak istemiyorum) 2.si de linuxdaki diskimi 2 ye ayırıp windows kurulumu yaparken 2. diski seçmek. ben 2. yöntemi yapacağım ama diski nasıl böleceğimi...
  5. B

COD MW Oynama Sırası

Call of Duty Modern Warfare serisine başlayacağım ama oynama sırasını bilmiyorum. Bir ilk 3 oyun var bir de son 3 ama ilk 3 le son 3'ün isimleri aynı. Son 3 MW oyunu ilk 3 oyunun Remake'imi ya da 6 sınıda oynamammı lazım bulamadım (grafik iyi olursa güzel olur)
  6. B

Klavye Tuşlara Basılı Tutarken Bas Çek Yapıyor

1 Aydır Bu Sorunu yaşıyorum cidden yeter artık oyunlara w ' ya basılı tutamıyorum birden durup yeniden yürüyor 2 tane klavyem var ikisindede aynı sorunu yaşıyorum başka bir bilgisayara takınca sorun olmuyor çalışıyor klavye ancak bu pc'ye takınca basılı tutulmuyor sorun zaten benim bilgisayarla...
  7. B

Sisteme takılan klavyeler çalışmıyor

Klavye çalışmıyor, farklı bir klavyede denedim o da çalışmıyor. PC'de sorun var. Bu mesajı ekran klavyesinden yazıyorum. PC Windows 11 çözümü bilen yazsın.
  8. B

Steam hesabımı nasıl satabilirim?

Hesabın içindeki oyunları hesapladım 450 TL ediyor 380 TL'ye satıyorum ama hiç kimse almıyor çeşitli sitelerden satmayı denedim ama alıcı yok nasıl satabilirim? Veya alıcı varsa yazabilir.
  9. B

Windows 11 Valorant Van 1067 Hatası

Valorant'a girdiğimde Van 1067 hatası veriyor. Sistemim Windows 11
  10. B

Steam çok yavaş açılıyor.

Steam'ı açtığımda Steam yanıt vermiyor dedi ve Steam kapandı yeniden açmayı denediğimde Steam normalda 1 saniyede açılırken 1 dakikada açıldı ve mağaza kütüphane gibi yerlere geçiş yapınca yaklaşık 5 saniye siyah ekran verdi. Steam'ı arkada 10 dk açık bıraktım 10 dk sonra Steam'e girdiğimde...
  11. B

Windows 11 Dosya sürüklenmiyor

Dosya gezgininden bir dosyayı masaüstüne atacaktım fakat dosyayı sürükleyemiyorum. Normalde sürükleyebiliyordum ama artık sürükleyemiyorum.
  12. B

Xbox da ea play 12 tl mi

ea play steam da 30 tl eanın sitesindede 30 tl ama xboxda 12 tl? xboxdan 12 TL'ye alırsam benden ek para vs. alırmı? 1655297024 lütfen cevap verinnn
Geri