Arama sonuçları: *

• Users: BanditFd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yardım Metin2 Para Nasıl Kazanılır ?

Merhaba arkadaşlar baya bir zaman önce prime dönemde metin2 oynuyordum ve bıraktım şimdi ise para kazanmak için tekrar başlamak istiyorum. Güçlü bir bilgisayarım var çoklu hesap açma konusunda sorun yok. Nerden başlayıp ne yapmam gerektiği, hangi yöne ilerlemem gerektiği gibi sıfırdan bilgi...
  2. B

Sistemi ne kadars satmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar hala ortalama 1 dan yıl fazla garanti süresi olan sistemimi satmak istiyorum sizce ortalama ne kadara satmalıyım? İşlemci: Intel i5 12400F Ekran Kartı: Asus Rog Strix Rtx 3070 Ti Anakart: Msi Mag H670 TomaHawk Ram: Apacer Nox Rgb White 2x8 3200 Soğutma Sıvı: Arctic Liquid...
  3. B

İncehesap indiriminden aldığım ürünler

Merhaba arkadaşlar, incehesap indiriminden 2x8 ram ve 1tb ssd aldım sizce iyi mi ? 618 TL'ye ALDIĞIM RAM (tanesi) 1698 TL'ye ALDIĞIM SSD
  4. B

Parça Parça Pc Topluyorum Yorumlara açığım

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda parça parça pc toplamaya başladım. İlk olarak bir tane Asus Rog Strix 3070 Ti aldım şimdi sıra işlemci de. İşlemci olarak i5 12400F almayı düşünüyorum siz ne dersiniz. AMD almayacağım sadece intel fiyat olarak 1 tık üstü 1 tık altı fikirlere ve genel yorumlara...
  5. B

3070- 3070Tİ Arasında Neden Bu Kadar Fiyat Farkı Var?

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında neden bu kadar fiyat farkı var bilen var mı ? İkiside rog strix bi tanesi TI ama ti olan daha ucuz ? https://www.hepsiburada.com/kiyasla/HBCV00000B8B5R,HBV00000Y80SN
  6. B

Bu fiyata bu ürün iyi midir ?

Arkadaşlar aşağıdaki ürünü o fiyata aldım sizce iyi mi ? Fiyat olarak. https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-rtx-3070ti-8gb-256bit-gddr6x-pci-express-4-0-ekran-karti-rog-strix-rtx3070ti-o8g-gaming-p-HBCV00000B8B5R?magaza=Vizyon%20Bilgisayar
  7. B

Yeni Toplama Sistem Önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar RTX 30XX sistem toplamak istiyorum üst limit 25bin ve sadece kasa olacak monitör klavye falan olmayacak. Buna göre önerisi olan varsa sevinirim teşekkürler şimdiden. Not: Oyun odaklı 3 fanlı ekran kartı Markalar Ekran kartı Asus Msi Gigabyte Anakart Asus Msi Gigabyte İşlemci...
Geri