Arama sonuçları: *

• Users: adamweird
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Parçalarıma 420 w PSU parçalarıma yeter mi

Anakart: Asus rog strix b450 f gaming Ekran kartı rx 570 rog strix 8 GB İşlemci ryzen 5 5500 4 raimbownfan var Kule tipi 2 borulu soğutucu var 1 tane SSD 1 tane HDD var 2x8 3200 MHz cl.16 ram var 420 w power bu kasayı çalıştırır mı kısa bir sürede zaten power değiştireceğim ama bir süre...
  2. A

NZXT 750W 80+ Broz psu Sistemime yeter mi ?

SİSTEM: İşlemci: amd ryzen 7 5800x3d Ekran kartı: amd radeon rx 6750 xt asus dual anakart: asus b550 İşlemci soğutucusu: Msı p240 ram: 2x8 rgb Bu güç kaynağı bu sistemi çalıştırır mı ? Önceden xpg nin 650w 80+ gold bir psu sunu kullanıyordum. sıvı soğutucu taktıktan sonra sistem görüntü vermedi...
  3. A

Rx 570 8gb Driver arıyorum.

Genellikle cs oynuyorum ve özellikle cs de oyun en başında çok kasma oluyor arada droplar ve düşük fps sizce cs için en iyi driver nedir ?
  4. A

AMD Adrenalin 23.9.2 güncelmesini yapınca yazılım komple gidiyor.

23.9.2 güncellemesini yapıyorum yazılım komple gidiyor hiç açılmıyor bilgisayardan yok oluyor anlamadım çözümünü bilen var mı ?
  5. A

RX 570 termal ped kalınlığı ne kadar olmalı ?

çin den bir termal ped buldum 15 mk değerinde olduğu yazıyor. Umarım öyledir termal ped kalınlığı ne kadar olmalı benim ekran kartımda termal ped yok o yüzden ölçüm yapamıyorum. ama şuan ekran kartı oyun 87 derece fln oluyor
  6. A

Asus rog strix rx 570 İşlemci önerisi.

İşlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum birde anakart da alacağım yani kısacası bilgisayarda gerekirse ekran kartı hariç çoğu parça değişecek. 1684935822 bütçe 2000 olmak zorunda değil öylesine yazdım.
  7. A

RX570 Ekran oyun oynarken kapanıyor.

Ekran kartının watt yüksek olunca fazla elektrik çekince ekran kapanıyor arkada oyun kapanıyor ama discord kapanmıyor arkadaşlarımla hala konuşabiliyorum. Bir kez daha konu açtım onda bi arkadaş kabloyu al düzelebilir dedi aldım düzelmedi. Lütfen yardım edin bilgisayarcıyada götüremiyorum şuan.
  8. A

RX 570 420W Gigabyte Psu Yeterli Mi?

işlemcim: i5-4590 ekran kartı: asus rog strix rx 570 8g oc anakart: asrock H81 PRO BTC RAM: 16 GB 1333 MHZ DDR3 KİNGSTON 2 adet egzoz fanı biri küçük önde rgb şerit var 1 ssd 2,5 inç 1 hdd 2,5 inç genel olarak yük altına girince fazla elektrik çekmeye başlayınca ekran gidiyor fakat ne oyun...
  9. A

Cha fan dan fanların hızını ayarlaya bilirmiyim ?

cha fan girişim var yeni kasa almayı düşünüyorum kasa olarak bitfenix nova mesh se almayı düşünüyorum eğer o kasayı alırsam bu girişten fanların hızını kontrol edebilir miyim ? anakartım: h81 pro btc asrock (giriş 4pinli)
Geri