Arama sonuçları: *

• Users: Saianss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bu sistem alınır mı ?

Merhaba, Arkadaşım sadece "metin2" oynamak amaçlı bu sistemi almayı düşünüyor. İşlemci çok nemli tahmin edebileceğiniz gibi. Kendisi 20 30 client açarak farm yapan biri. Sizce mantıklı mı ? Önerileriniz neler olur ...
  2. S

Bu kasa alınır mı bu fiyata ?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-asus-tuf-gt301-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html Asus GT301 alınır mı ? Bu fiyata önerdiğiniz başka kasa var mıdır ?
  3. S

Sistemim için kasa + psu önerisi

Selamlar. İkisi için toplam 6 7 belki 8k ya kadar bütçe ayırabilirim. Ryzen 5 5600 Gigabayte b550 gaming xv2 anakart 16 gb 3000 mhz ram Id cooling se214xt soğutucu 1050 ti ekran kartı ( 1 2 aya 4060ti ile değiştireceğim) Sistemim için güvenilir psu ve mesh yapıda kasa önerisi yapabilir misiniz ?
  4. S

2k 27 İnç Monitör Önerisi

Arkadaşlar selam 10k ve civarı (12 13k ya kadar çıkabilirim) bütçe ile ıps panel 27 inch 144 hz ve üstü 2k monitör önerisi yapabilir misiniz ?
  5. S

Bu Asus Monitör Alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg279qm1a-27-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,295891276.html Arkadaşlar merhaba bu monitör alınır mı bir de 27" 1920*1080 olması sorun çıkarır mı pek fps oyunları oynayan biri değilim. Farklı önerileriniz varsa açığım bütçe 10k civarı...
  6. S

10k civarı bütçe monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba ekran kartım şimdilik 1050ti ancak çok zaman geçmeden değiştiricem. Ips panel 144hz ve üstü monitör önerisi alabilir miyim
  7. S

Çözüldü✓ HyperX Cloud 2 Yazılımı

Arkadaşlar merhaba, Hyperx Cloud 2 kulaklık sipariş etmiştim bugün elime ulaştı ve çalışmasında bir sıkıntı yok . ancak yazılımını indirdiğimde aşağıda görebileceğiniz gibi kulaklığı görmüyor sebebi nedir nasıl çözerim bilen var mı ?
  8. S

HyperX Cloud 2 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi HyperX Cloud 2 alınır mı? ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz ve daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka kulaklık var mı? Anlık fiyatı 2.200 TL...
  9. S

2×8 16GB DDR4 Ram Önerisi

Bütçe: 1100-1200 Anakart : Asus Prime A320m-e İşlemci : Ryzen 5 5600 (yeni alacağım işlemci bu) Arkadaşlar anakartımın sitesinden baktığım kadarıyla maksimum 3200 mhz destekliyor.Yeni alacağım işlemciye ve anakartıma uygun olarak sanırım 3200 mhz ram almam gerekiyor. Önerilerinizi alabilir miyim ?
  10. S

Sistem Upgrade İçin Önerilerinize İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhaba, sistemimi ufak ufak upgrade edeceğim. Şuanlık elimde 5k limit bulunuyor ancak gün geçtikçe yavaş yavaş artıracağım. Baştan belirtmem gereken şey genelde işlemci bazlı oyunlar oynuyorum (cs:go , lol ,mt2 gibi). Bu yüzden ekran kartını en son plana atmayı mantıklı buluyorum...
  11. S

Ryzen 5 5600 için anakart tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba , yaklaşık 4k kadar bir bütçem var. Şuanki işlemcim ryzen 3 1300x,anakartım asus a320m-e. İşlemcimi 5600 ile değiştirmek istiyorum. Anakartın cpu support listesinde 5600 desteklediğini gösteriyor ama pek emin olamadım, anakartımı da değiştirmek istediğimi varsayarsak...
  12. S

Yeni ssd sonrası kurulum

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı bu zamana kadar hdd ile kullanmıştım şimdi yeni bir ssd aldım bugün elime ulaştı. Sormak istediğim şey sizce hdd yi ssd ye klonlamalı mıyım yoksa sıfırlayıp her şeyi ssd ye mi kurmalıyım ? Cevabınız ikinci seçenek ise bunu nasıl yapabilirim detaylı yardımcı...
  13. S

Ssd Önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki 2 ssd arasında kaldım. Varsa başka öneririniz de dikkate alabilirim. https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-3d-500gb-2400mb-1750mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-HBV00000WEC2W...
Geri