Arama sonuçları: *

• Users: Elon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Elon

Yardım Biosda Yapılan Ayar Gözükmüyor

Bir yere bilgisayarımı gönderdim ve orada biosda performans ayarı yaptırdım fakat bunu bios üzerinden değil başka bir cihaz aracılığıyla yaptıklarını söylüyorlar. Program EPROM mu ne öyle bişi sanırım. Benim ramlerim 6200 mhz normalde fakat şu an 4800 de çalışıyo. Onlara sorduğumda frekanslar...
  2. Elon

Çözüldü✓ Aşırı Yüksek Ses Sorunu

Arkadaşlar benim bilgisayarımda aşırı bi ses var ben bu durumu çözemedim. Razer synapse uygulaması kullanıyorum ve ayarlarım şu şekilde: Volume kısmından da görebileceğiniz gibi pc sesi %30. İnternet sağlayıcımın sesi de %15. YAHU HAYVAN GİBİ SES ÇIKIYOR. Bu sesi nası kısıcam. Eq yu da...
  3. Elon

Öneri Razer Hammerhead Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tamiri İçin Öneri Yer

Arkadaşlar Razer Hammerhead True Wireless (2nd Gen) Bluetooth Gaming Earbuds adında bir kulaklığım bulunuyor ve sol kulaklığımın şarjı çok hızlı bitiyor. Kısaca bazı bozuklukları var ve tamir edilmesi gerekiyor. Önerdiğiniz-güvendiğiniz bir yer var mı? Garantisi bitti büyük ihtimal.
  4. Elon

Öneri Razer Hammerhead Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Tamiri İçin Öneri Yer

Arkadaşlar Razer Hammerhead True Wireless (2nd Gen) Bluetooth Gaming Earbuds adında bir kulaklığım bulunuyor ve sol kulaklığımın şarjı çok hızlı bitiyor. Kısaca bazı bozuklukları var ve tamir edilmesi gerekiyor. Önerdiğiniz-güvendiğiniz bir yer var mı? 1706268773 kulaklıktamiri.com diye bir yer...
  5. Elon

Google Hesap Bulunamadı Hatası Alıyorum

Bir arkadaşımın yaşadığı probleme göre; oturum açmaya çalışırken hesap bulunamadı hatası alıyor fakat aynı gmail üzerine yeni hesap oluşturulmuyor. Hesap kurtarmayı seçtiğimizde ise öyle bir hesap olmadığı söyleniyor. Bu konu hakkında ne yapmalıyız?
  6. Elon

Sea Of Thievese ne zaman girsem ses azalıyor

Kulaklık kablolu ve bu ses azalma sorunu bi uygulamayı yönetici olarak çalıştırırken de oluyor.
  7. Elon

Mavi Ekran Pc Birden Mavi Ekran Verdi

Şöyle bir problem var ki mavi ekran %100 de 10 dakika boyunca kaldı bende kapat aç yaptım. Bi kaç defa yeniden başlattı ve diğer donanımlara güç gitmedi sonra güç tuşuna denemeye devam ettim ve bios açıldı sonra kullanmaya başladım. Minidump dosyası aşşağıdadır ve şunu söyler misiniz? Eğer %100...
  8. Elon

Uygulama Yönetici Olarak Çalışınca Sesler Gidiyor

Başlıkta yazdığı gibi. Ekran klavyesini açtığımda yada uygulama yönetici olarak açılırken sesler azalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ses derken dc de konuşma sesleri, yutup fln kısacası her şey.
  9. Elon

Yardım Bios Update Sonrası D Diskim Boşaldı

C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim? 1693771443 Bios update yaparken fs0 fs1 fs2 fs3 gibi şeyler yazıyodu. 0 olanda veri yoktu daha doğrusu veri...
  10. Elon

Bios Update Sonrası Dosyalarım Silindi

C diskimde bir problem gözükmüyor fakat D diskim tamamıyla boşalmış durumda. Kullanabiliyorum ve disk gözüküyor fakat disk tamamiyle boşalmış. Bu neden olabilir. Geri getirebilir miyim?
  11. Elon

Kulaklığımda Gelen Sesle Windows Sesi Ayrılabilir Mi?

Bu tam olarak hangi kategoriye giriyor bulamadım o yüzden bunu seçme mecburiyetinde kaldım kusura bakmayın. Anlatmaya çalıştığım şey, mesela ben dc de yayın açıyorum ve arkadaşlarıma video sesi daha fazla gitsin isterken ben kendi duyduğum sesi ayrıdan azaltabilmek istiyorum. Uzlamsal Seslerin...
  12. Elon

Çözüldü✓ Nvidia Denetim Masası

Bu tam olarak hangi kategoriye giriyor bulamadım o yüzden bunu seçme mecburiyetinde kaldım kusura bakmayın. Aşşağıdaki resimlerin ne anlama geldiğini ve hangisinin hangi performansı verdiğini bilen varsa yazabilir mi? Ekran Kartı mı yoksa Cpu mu seçilmeli sizce? Bu ikisi ne işe yaramakta?
  13. Elon

Çözüldü✓ Herz Ve Pixel Sorunu

Pc de Pixeller Keskin Değil Puslu Veriliyor Ve Herz im Olması Gerekenden Daha Düşük Ekran Kartı Driverımı da güncelledim fakat hiçbir şey değişmedi :/
  14. Elon

Yardım Ram Hızımın Düşük Olması Normal Mi?

Ram hızım normalde 6200 MHz olması gerekmiyor mu? 3100 MHz yazıyor ve JEDEC kısmında daha da düşük. Bu normal mi?
  15. Elon

Çözüldü✓ Ramlerimin Sahte Olduğundan Şüpheleniyorum

Arkadaşlar internetten neredeyse her şeye baktım fakat hiçbir komut vesaire işe yaramadı. Ramlerimin adını öğrenemiyorum. Adını öğrenemeyince Parçaların sahte olduğundan şüphelenmeye başladım. Nasıl adını öğrenebilirim? Parçalarımın genel olarak sahte olup olmadığını taratmanın bir yolu var mı?
  16. Elon

Çözüldü✓ İstanbulda Pc Montaj Yapan Yerler

Arkadaşlar benim bi pc'm var ve malumunuz bunun temizlik, macun değişimi gibi ihtiyaçları oluyor. Kaliteli montaj yapan, parçaların düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol eden, düzgün bir şekilde kablo bağlaması yapıp kasayı düzgün tutan, malzemeden kısıp fazla para almaya çalışmayan, donanım...
  17. Elon

Mavi Ekran Pc Mavi Ekran Verme Nasıl Anlaşılır?

Pc'm az önce mavi ekran verdi. Bi log dosyası vardı adını tam hatırlamıyorum böyle durumlarda ondan öğrenebiliyoruz neden verdiğini. Log dosyasının adını bilen ve nasıl okumam gerektiğini bilen var mıdır?
  18. Elon

Yardım Gta V De Anlık Fps Düşüşleri

Gta 5 oynarken anlık fps düşüşü yaşayıp duruyorum. Ayarları çok yukarı çekmek istemiyorum çünkü maxlayınca neden bilmiyorum ama dc den yayın açınca yayınım kasıyor. Donanım: -i7 12700KF -Rog Strix 3070 oc v2 -32 gb ram -m2 ssd ye yazılı gta 5 -psu da yetersizlik te yok 1683049226 buna benzer bir...
  19. Elon

Oyun Oynarken Aniden Kapanma

WWZ oynarken pc birden kendine rest attı. Size ne çeşit bi dosya göndersem bunun sebebine bakabilirsiniz?
  20. Elon

Patch My Pc Seçim Olmama Sorunu

Bu şekil gözüküyor ve herhangi bir şey seçemiyorum. Microsoft Visual C++ bende olmayan versiyonlarını indirecektim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Geri