Arama sonuçları: *

• Users: Oyuncu1234
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Tunca Arma bisiklet alınır mı?

https://www.n11.com/urun/tunca-arma-21-vites-on-amortisorlu-29-jant-bisiklet-39889461?magaza=ticaretmerkezi Böyle bir bisiklet gördüm özellikleri güzel geldi (bisikletlerden anlamıyorum). Alınır mı? Başka bir şey mi almalıyım?
  2. O

Laptop işlemcimi değiştirmeli miyim?

Hp pavillion dv6 3000 serisi bir laptopa sahibim. Bu laptop şu anki koşullarda sıkıntı çıkartabiliyor ama genede iyi. İşlemcisi i5 480m ve 8gb rami var işlemcimi değiştirsem ne kadar fark yaratır. Değiştirmeliysem ikinci elden i7 740qm mi almalıyım yoksa yurt dışından i7 840qm mi getirtmeliyim.
  3. O

Çözüldü✓ Codewalker Uygulaması Hatası ve Çözüm Arayışı

GTA'yı güncelledikten sonra olmaya başladı, şu an Codewalker'ın hiçbir şeyini kullanamıyorum. Hata raporunda da şu yazıyor: Uygulama: CodeWalker.exe Framework Sürümü: v4.0.30319 Açıklama: İşlenmeyen bir özel durum nedeniyle işlem sonlandırıldı. Özel Durum Bilgisi: System.NullReferenceException...
  4. O

Uygun fiyatlı sessiz ve güçlü çalışan 12cm kasa fanı önerisi

Yakın tarihte bir kasa aldım ve kasadan da memnunum ama sadece fanları çok sesli ve BIOS'tan da ayarlanmıyor, ucuz bildiğiniz güzel fan var mıdır?
  5. O

Bilgisayar mikrofonun sesini algılamıyor

Dün takır takır çalışan mikrofonum bugün çalışmıyor denetim masasındaki ses kayıt kısmında mikrofon gözüküyor ama ses gelmiyor. Mikrofonda sorun yok başka bir bilgisayarda denedim çalışıyordu ama nedense kendi bilgisayayarımda çalışmıyor.
  6. O

Eski pcmi mc sunucusu yapmak istiyorum

Kurulması gereken şeyleri kurdum ben kendim mc swsine girebilirken arkadaşlarım giremiyor galiba port açmadığım için nasıl port açabilirim( bu arada eski pc ubuntu).
  7. O

Bilgisayar uyku moduna girmiyor

Bilgisayarı uyku moduna almaya çalıştığımda kendini kapatıyor ama 1 2 saniye sonra tekrar açılıyor.
  8. O

i7 3770 GTX 950 ekran kartını ne ile değiştirilebilir?

GTX 950 ekran kartım var bazı oyunlarda yetiyor bazı oyunlarda yetmiyor 2 GB VRAM de yetemiyor hangi ekran kartına yükseltebilirim?
  9. O

Forza Horizon 4 nasıl #FORZATHON haftalık mücadele yapılır

bunu nasıl yapabilirim toprak yarılarına giriyorum ama saymıyor
  10. O

Forza Horizon 4 30 dk oynatıyor sonra birden atıyor

Forza horizon 4 ü aldım yükledim başlarda sıkıntı yok gibiydi ama sonradan bir anda oyun donup attı tek seferliktir dedim ama her girdiğimde aynı şeyi yaptı bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  11. O

Grand RP yükleniyor ekranı

Merhabalar geçen gün bilgisayarıma GrandRP yükledim ve oyuna girerken yükleniyor ekranında sonsuza denk dönüyor GTA 5 onlineye girerkende Rockstar games Social Club hata veriyor ve çevirim dışı moda aktarıyor GTA5 i VPN ile çözebiliyorum ama GrandRP yi nasıl çözücem bilmiyorum
  12. O

Galax B450M nasıldır?

B450 anakartlara bakıyordum aşırı pahalanmışlar en ucuzu olarak Galax'ı buldum acaba iyi midir problemli midir daha ucuzu var mıdır yoksa A320 mi almalıyım.
  13. O

i5 480m den daha güçlü ve ucuz işlemci

işlemcim i5 480m kasa pcye geçeceğim anakart işlemciye göre arayacağım i5 480 m den güçlü olması lazım
  14. O

Benim laptopum mu yoksa bu bilgisayar mı daha mantıklı

Benim laptopum hp pavillion dv6 3340st Bir bilgisayar bedavaya gelicek ama benim laptopu onlara vereceğim kasa bi bilgisayar içinde gt 220 intel core 2 duo e7200 4gb 800mhz ram gigabyte GA-P43-ES3G anakart 500gb hdd var ben bu bilgisayarı alsam ve upgrade yapsam mantıklımıdır (şu an...
  15. O

Aliexpress nasıl iade yapılır

Aliexpressden bir işlemci aldım ama yanlışını aldım kargoya verilmiş ben bunu nasıl iade ederim
  16. O

sSpec/OPN# nedir ve işlemcinin sSpec/OPN# i farklı olsa sıkıntı çıkarır mı

Merhaba ben yurt dışından bir işlemci satın aldım ama sonra baktıpğımda sSpec/OPN# numarası anakartın desteklediği ile uyuşmuyor gözüküyor bu sıkıntı yapar mı
Geri