Arama sonuçları: *

• Users: Tusezi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tusezi

left 4 daead 2 normal enfektelere tek atma ve öldürünce hemen silme

İzlediğim bazı yayınlarda l4d2 oynarken normal enfekteler tek yiyor üstüne ölünce hemen siliniyor bunu yapmamda yardımcı olabilecek var mı? Bunu istememin sebebi hile yapmak değil "bot kick" atıp 2 kişi oynuyoruz en azından enfekteler ölünce hemen silinse fena olmazdı çok fazla kanser blok...
  2. Tusezi

Google Play Store oyun yapmak

Dostlarım belli bir süredir yazılım öğreniyorum fakat henüz bir tecrübe edinemedim. c# python ve js gibi dillere hakimim fakat para kazanmak için herhangi bir tecrübem yok sizce google play'a oyun çıkarmak ve şirket açmaya değer mi?
  3. Tusezi

Çözüldü✓ Asus Ekran kartları fiyatına değer mi?

Ben toplayacağım sisteme 3060 veya 3060ti kullanacağım fakat ASUS kartlar biraz pahalı soğutma performansı ve ömrü için fiyatlarına değer mi? Ucuz 3060 ve 3060tilar 70 - 80 ASUS kartların ortalama olanları 50-60 derece arası (bütçe sormayın lütfen)
  4. Tusezi

Çözüldü✓ Ryzen5 5600 ve rx6650xt'li sistem parçalar nasıl?

Böyle bir sistem toplanır mı? Önerileriniz nelerdir? ÖNERİ ÜZERİNE DEĞİŞİKLİKLER Ryzen 5 5600x yerine Ryzen 5 5600 tercih ediliyor Samsun 870 Evo yerine Samsung 980 Evo tercih ediliyor
  5. Tusezi

Çözüldü✓ ram önerisinde bulununuz

ASUS Tuf Gaming X570-Plus için ram önerisi işlemci ryzen 5 5600x 32gb ram olmasını istiyorum sonradan 64 upgrade ile 32 için bütçe 3k
  6. Tusezi

Çözüldü✓ PSU ANAKART RAM önerisinde bulunur musunuz?

İyi akşamlar herkese Ben ryzen 5 5600x ve rx 6650xt ile bir bilgisayar toplamak istiyorum sistemi sonradan NVIDIA ekran kartına yükselteceğim (Belki r9 bile geçebilirim yaklaşık 2 yıl içinde) Bunun yanında EVO 980 1TB kullanacağım biraz pahalı olduğunun farkındayım fakat şuanki işlerimde bana...
Geri