Arama sonuçları: *

• Users: alieren533
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Çözüldü✓ m2 ssd nasıl çıkarırım

vida yok siyah şeyi de çıkaramıyorum. nasıl çıkar bu?
  2. A

m2 ssd'mi başka bir pcye takarsam tüm programlar taşınır mı?

Merhaba. Ankaradaki bilgisayarımda birtakım projeler, programlar ve programların pluginleri var. sadece ssd'yi alıp şehir dışındaki bilgisayarıma takarsam kısmen kasamı taşımış olur muyum? programlar ve pluginler aynı bilgisayarmış gibi çalışmaya devam eder mi? ya da bunun olması için hangi...
  3. A

12 Milyon Kontrast Oranı Az Mı

Selamlar herkese. bir monitör alacaktım fakat dinamik kontrast oranının 12.000000 olduğunu gördüm. diğer monitörlerde 80-100 arasında olduğunu bildiğim için garip geldi. internete yazdım 80 üstü tercih edin falan yazıyordu. 12 milyon sizce de çok az değil mi almalı mıyım?
  4. A

Modemin üzerinde şifre yerine vodafone yazıyor

selamlar herkese. ekte gösterdiğim gibi şifre yerine vodafone yazıyor. modemi daha bugün bağlattım ne yapmam gerekiyor şu an şifreye nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musunuz
  5. A

Yardım Ekranım piksel piksel oldu

hiçbir şey yokken bir anda olmaya başladı bu acil yardımcı olabilir misiniz ekran piksel piksel oldu ve bi iki piksel yukarı çıkıp iniyor
  6. A

Ekran yukarı aşağı oynuyor

hiçbir şey yokken bir anda olmaya başladı bu acil yardımcı olabilir misiniz ekran piksel piksel oldu ve bi iki piksel yukarı çıkıp iniyor
  7. A

PC kapattıktan sonra fiş mi çekilmeli? psu mu kapatılmalı?

Selamlar herkese. Kurduğum sistemi çalıştırdığım çoklu prizimde açma kapama tuşu yok ve fiş taktığım priz de biraz zor ulaşılan bi yerde. En sağlıklısı hangi yöntemdir?
  8. A

ViewSonic'in Ghosting için önerdiği çözümler

Ekranımdaki ghosting sorunu sebebiyle firma ile iletişime geçtim. Bana kablo çapraz kontrolü ve kaynak çapraz kontrolü denendi mi diye sordular. Acaba bunlar nedir yardımcı olabilir misiniz ne yapmam gerek
  9. A

Monitörde Çok İlginç Bir Sorun

Monitörü 1 hafta önce aldım. Başlıkta açıklayamadım çünkü sorun ne bilmiyorum. Zamanla kullandıkça fark etmeye başladım ve gittikçe sinirimi bozdu. Daha önce hiç böyle bir şey ne gördüm ne duydum. Sorun nedir? Ona göre direkt iade edeceğim. 1657045710 videolar yüklenmemiş birazdan yüklüyorum
  10. A

Ethernet Kablosu Öneri

Selamlar. Evde masaüstüne geçtim ve şu an idarelik bir kablo kullanıyorum. En kalitelisinden en az 13-15 metre ethernet kablosu önerebilir misiniz?
  11. A

Razer Cynosa V2 VS Asus Tuf K1 ?

Youtubeda birçok video izledim fakat karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz?
  12. A

Ekran Kartı Nasıl Takılır?

Merhabalar herkese. Bugün yeni aldığım hazır sistem gelecek ve bu konularda biraz cahil olduğum için sorularım var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Ekran kartını hangi slota takacağımı nerden bileceğim? Ekran kartına psu'dan gelen kabloları neye göre takıcam herhangi bi kablosunu alıp...
  13. A

i5 12400f rtx 3060 hazır sistem nasıl? (BBL-QutionerX)

https://www.itopya.com/bbl-qutionerxintel-core-i5-12400fpny-geforce-rtx-3060-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgb-12gb16gb-ddr4_h19823 Bu kasayı bugün almayı düşünüyorum arkadaşlar. herhangi bir şeyi yükseltmem gerekir mi? PSU yeterli mi? (monitör olarak 1440p monitör kullanacağım) yardımcı...
  14. A

Çözüldü✓ Sinerji HE-5 adlı hazır sistemde yükseltme yapmak

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-5-intel-core-i3-10105f-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3050-oyun-bilgisayari-p-43572 Selamlar. Ben bu kasadan almayı düşünüyorum yalnız alırken işlemci ve anakartı yükseltmeyi düşünüyorum. Ayrıyeten yanında aşağıdaki linkteki 2k monitörü almayı düşünüyorum...
  15. A

Monitörüm geldiğinde iade sorunu yaşamamak için ne yapılmalı?

merhabalar herkese. dün trendyoldan bi monitör sipariş verdim ve geldiğinde eğer bir sorun varsa iadeyle, satıcıyla vs. uğraşmak istemiyorum. kargo kapıma geldiğinde teslim almadan önce monitöre bakabilir miyim böyle bir şansım var mı? veya başka ne yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim..
Geri