Arama sonuçları: *

• Users: Suloepica
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Suloepica

Windows 11 yüklemeli miyim

Herkese merhaba, Windows 10 kullancısıyım 11'e yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce yükseltmeli miyim sorun falan olur mu? Valorant vb. Online oyunları oynuyorum sadece. ASUS TUF 1660 Super. ASUS B450-M Dragon. Ryzen 5 3500X. 16 GB RAM. 500 GB SSD kullanıyorum.
  2. Suloepica

iPhone 11 kamera koruyucu lens kalite düşürür mü ?

Herkese merhaba, iPhone 11 aldım kamerası masaya koyunca temas ettiği için kamera koruyucusu aldım netliği falan düşürür mü? 80 liraya telefoncudan taktırdım. Veya fotoğraftaki kılıfı kullansam kamerayı korur mu masaya falan koyduğumda çizilme vs olur mu
  3. Suloepica

iPhone eski telefondan yeni telefona fotoğraf aktarma

Herkese merhaba, eskiden 6S kullanıyordum iPhone 11 aldım ve sizlere bir sorum olacak. Telefonu az önce açtım kurdum kurulum ekranında iCloud ile eski telefondan aktarmayı seçtim tüm uygulamalar falan geldi fakat fotoğraflar gelmedi ne yapmam lazım gelmesi için? 7.400 fotoğrafım falan var.
  4. Suloepica

AGT kurye nasıl deneyimleyen oldu mu

Herkese merhaba, aranızda Amazon'dan bir şey sipariş edip AGT Kargo ile deneyim yaşayan oldu mu? Ben Papara sipariş etmiştim 2 ayda falan gelmişti. Amazon'dan cumartesi günü telefon sipariş ettim yine aynı şekilde uzun sürer mi gelme süreci tahmini teslim 29 Haziran diyor? AGT Kurye hakkında...
  5. Suloepica

Telefon kargosu geldikten sonra dikkat etmem gerekenler

Merhabalar amazon üzerinden iPhone 11 sipariş ettim bugün kargoya verildi pazartesi falan gelir. Kargo elime ulaştıktan sonra ne yaparak açmalıyım herhangi bir sorun olmaması için
  6. Suloepica

iPhone 11 64 mü 128mi

Herkese merhaba, yarın iPhone 11 almaya gideceğim. Fakat 128 mi 64mü hala karar veremedim. Mantıkken 128 daha iyi fakat 128 alınca 1.200 lira fark koyuyor. 64 GB alıp 50GB iCloud saklama alanı almak daha mantıklı olur bence .Ailemi zora sokmak istemiyorum hiç çalışmadım oturduğum yerden...
  7. Suloepica

Telefon alma konusunda ikna etmek

İstediğim telefonu nasıl aldırabilirim:D
  8. Suloepica

Ailemi nasıl ikna edebilirim

İstediğim telefonu nasıl aldırabilirim :D
  9. Suloepica

Tekel markete sigara anketi

Merhabalar az önce markete cola almaya gitmiştim bitane Kent sigara markasında çalışan bayan geldi sigara kullanıyor musunuz diye sordu bende hayır kullanmıyorum dedim zaten kullanmıyorum. Bi anket var bunu doldurmam lazım birkaç kişiye sorarak memnun musunuz değil misiniz diye sizi 1 ay sonra...
  10. Suloepica

Güzel telefonlar hakkında bilgi verir misiniz

Güzel telefon önerisi var mı babamı kolay ikna edebileceğim
Geri