Arama sonuçları: *

• Users: Shrei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Samsung A51 marka telefon hd+ nedir ?

Şu hd+ nedir açılıp kapanan bişey mi nerden açılıp kapanır bilen varmı arkadaşlar. Arkadaşımın telefonu ıphonedan samsunga yeni geçti telefonu kurcalarken olduğunu söylüyor şarjı çabuk bitiyormuş yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  2. S

Çözüldü✓ Huawei p40 lite bildirim alma sorunu

Şuan Huawei p40 lite kullanıyorum bir kaç gündür instagram WhatsApp gibi uygulamalardan mesaj bildirimi vs gelmiyor, konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba ???
  3. S

Steam e nasıl oyun yüklenir

Selam arkadaşlar, daha yeni yeni oyun geliştirmeye başlamış biriyim, ufak tefek fikirlerimle ufak çaplı bir oyunun yapımına başlamış bulunuyorum fakat oyunumu steam e nasıl yükleyeceğim konusunda bilgim yok şimdiye kadar oynaması ve steamden satın almakla ilgilendim fakat steamde oyun satmak hiç...
  4. S

Çözüldü✓ Hangi mouse daha iyi ?

1- Hyperx pulsefire fps pro https://www.trendyol.com/kingston/hyperx-pulsefire-fps-pro-gaming-optik-mouse-p-3811213?boutiqueId=61&merchantId=124551&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true 2- Razer deathadder v2...
  5. S

Çözüldü✓ Intel i5 3570 işlemciye uygun ana kart

Merhaba arkadaşlar intel i5 3570 işlemcim var 3570 e uygun ddr4 ana kart bulamadım yardımcı olur musunuz
Geri